Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar ben hakan edremit akçaydan katıldım aranıza ben de yeni lada niva aldım ve onunla gerçekten güzel şeylere imza atmak istiyorum ve bunun içinde sizlerden yardım bekliyorum
bu sitedeki gelişme potansiyeli inanılmaz. katıldığım günden beri hemen hergün merakla takip etmeye başladım.sayfayı hergün açıp bakıyorum.ortak paydada insanların buluştuğu çok kaliteli bir yer burası.ben tesadüfen rastlamıştım.arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.
işlerimden dolayı bir süre sadece yazılarımla katılacağım ama sonrasında diğer faaliyetlerde de bulunmak için büyük bir istek duyuyorum.
Teşekkürler Ömrümüyediler, teşekkürler ykamas.İyiki bu siteyi bulmuşum.Olgun insanların iyi işler için buluştuğu nadir sitelerden biri sanırım.Katkısı olan herkese teşekkürler.Umarım birgün ankarada yapılacak bir etkinliğe katılırım.Bu arada ykamas bey emlakçımısınız?Benimde ankara da emlak bürom var.