Arama sonuçlarınız

1. flash over

Otobüs Karavan Yapımına Başladım...

kardeşim arşiv olsun diye çekip yayınlıyorum profilimde adresi var detaylı anlatım yapmıyorum daha cok shorts olarak çekiyorum anlatım videoları yeterince var youtube de detayları merak edip soranlara buradan detaylı anlatabilirim.
  2. flash over

Buzdolabı kompresörü çok küçük ve yetersiz kalırdı uzun çalışmada muhtemelen yanardı ben buzdolabı kompresör ü ile 6 lt bi tüpten kompresör sistemi yapmıştım atölyem için çok verimsiz 6 lt havayı doldurması çok uzun sürüyor tüpte 1 bar basınç kalsa bile kalkış yapamıyor, şuan bu sistem de...

3. flash over

Kendi Karavanımı Yapmak İstiyorum; Yardım Görüş ve Önerileriniz Nelerdir?

Paylaşmaya yeni başladım acemiyim baya profilimde YouTube linki var, açıklamaları diğer karavan yapanlar başlıgında açtığım sayfada yapıyorum. 403 büyük bir araç hiç bir şeye ihtiyaçın olmadan ev gibi yaşaya bilirsin hayırlısı olsun baya modelleri eskidi artık inşallah iyi bir araba bulursun
  4. flash over

O nu sahibinden de bir ilanda okudum başka bir yerde de rastlamadım açıkçası pek ihtimal de vermiyorum bi mantığı yok bana göre ; her aracın avantaj ve dezavantajları var 403 çok büyük ve güzel bir araç bende baktım bana bir yakıt ve işletme maliyeti çok fazla geldi bir de araç çok yüksek geldi...

5. flash over

Daha eksikliği var kapının elektrikli çalışması

6. flash over

Araç Kapıları havalı olduğundan uzun süreli parkta aracın havaları bitip kapılar kendiliğinden açılıyordu bu güvenlik sıkıntısı oluşturduğundan orta kapının hava sistemini iptal edip orta kapıları liner motorlarla elektrikli hale getirdim havalıya göre bir tık yavaş açılıp kapanıyor ama kapılar...
  7. flash over

Arka kapıyı iptal ediyorum merdiven boşluğunu bagaj olarak kullanıcam
  8. flash over

Allah sizlerede kolaylıklar versin gerçekten de çok zahmetli yıllarca yapım videoları izledim insan izlerken kolay zannediyor :) :)

9. flash over

Otobüs almaya karar verdikten sonra internette çok fazla çıkma 12 mt lik halk otobüslerine baktım almaktan son anda vaz geçip bu 9mt lik otobüsü aldım aslında yakıt ve bakım konusunu ilk başlarda önemsemiyordum fakat aradaki devasa yakıt farkını görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi...

10. flash over

Aracım teknik özellikleri
  11. flash over

Yıllardır hayalini kurduğum maddi nedenlerden dolayı hep ertelediğim otobüs karavan yapımına sonunda başladım. Aracım MAN şasesi üzerine Bursa'da Türkkar firması yapımı 2010 model türkkar halk otobüsü Eskişehir ve samsun da halk otobüsü olarak kullanılmış şuan 700.000 km de aracımın içi 8.5 Mt...

12. flash over

Yeni bir başlık ta olabilir uzun zaman uzak kaldım forum dan buradan da devam edebilirim sizin öneriniz nedir
  13. flash over

Aracı söktüm arka kapıyı iptal ediyorum basamak boşluğunu bagaj olarak kullanıcam klasik bir iç planlama düşünüyorum arka motor üstü yatak odası devamı banyo WC orta kapının karşısı mutfak ün taraf oturma odası şeklinde
  14. flash over

Selamlar arkadaşlar yıllar sonra konuyu hortlatıyorum maddiyat nedeniyle yıllarca ertelemek zorunda kaldığım karavan yapma hayalimi artık gerçekleştiriyorum. Otobüs aldım ve yapıma başladım sizlerden tekrar destek ve tavsiye rica ediyorum

15. flash over

Buddy Arayanlar!

Ynt: Buddy Arayanlar! Arkadaşlar yazdığım yazı sanırım yanlış anlaşıldı bu konuda mesajlar da aldım kesinlikle 30 mt nin altına inin gibi birşey anlaşılmasın sadece tecrübeli abilerimizin marmarada 30 mt altının cok güzel olduğunu söylediklerini söyledim. ben kesinlikle inmedim o derinliğe...
  16. flash over

Buddy Arayanlar!

Ynt: Buddy Arayanlar! Hocam yassıada cevresini çok övüyorlar biz gidemedik zodyak botumuzu kışın depoda fareler yemiş :D tamiride cok zor cok para istiyorlar karada sıkıştık kaldık büyükada ve heybeliada da dalıyoruz genelde burda ki tecrübeli abilerimiz 30 mt. altının cok güzel olduğunu...
  17. flash over

Buddy Arayanlar!

Ynt: Buddy Arayanlar! Arkadaşlar Ben de yeni katıldıım aranıza biz iki arkadaş adalar bölgesinde haftada 2-3 kez dalış yapıyoruz bize katılmak isteyen olur sa çok seviniriz. dalışlarımız genelde eğitim ve tecrube amaçlı yeterli donanıma sahibiz adalda yerimiz var lojistlik olarakta yardımcı...

18. flash over

Ynt: Karavan Yapımı Güngör abi iveco benimde cok begendiğim bir araba fiyatıda cok uygun geldi bu araçlar hakkında bilgisi olan varmı benim hiç kullanma veya deneme fırsatım olmadı http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4269256 , http://www.araba.com/688055.html...
  19. flash over

Windows XP Püf Noktaları

Bilgisayarınızda kullandığınız işletim sistemine hakim değilseniz iş üretme hızınızın fazla olmasını, size sunulan performanstan maksimum derecede faydalanmayı bekleyemezsiniz. Yazımızda Windows'un çeşitli bileşenlerinin kullanımları hakkında püf noktaları veriyoruz. Başlamadan önce Yazımızda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri