Buddy Arayanlar!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,934
Ynt: Buddy Arayanlar!

Arkadaşlar Ben de yeni katıldıım aranıza biz iki arkadaş adalar bölgesinde haftada 2-3 kez dalış yapıyoruz bize katılmak isteyen olur sa çok seviniriz.
dalışlarımız genelde eğitim ve tecrube amaçlı yeterli donanıma sahibiz adalda yerimiz var lojistlik olarakta yardımcı oluruz herkese

Etiketler

Hocam yassıada cevresini çok övüyorlar biz gidemedik zodyak botumuzu kışın depoda fareler yemiş :D tamiride cok zor cok para istiyorlar karada sıkıştık kaldık büyükada ve heybeliada da dalıyoruz genelde burda ki tecrübeli abilerimiz 30 mt. altının cok güzel olduğunu söylüyorlar ama bizim o derinliğe inmemiz için çok çalışmamız lazım :D

herkese selam . ben epeydir siteden uzakta kalmışım güzel bir forum açılmış.
bende CMAS 3* broveliyim kısmetse yıl sonuna 1* eğitmen olucam. oldukça fazla dalış sayım var. Ankara'da bir dalış okulunun eğitmen asistanıyım. aynı zamanda sualtı fotoğrafları çekiyorum. yurt dışında bir çok ülkede dalış yaptım . bence tropikal yerler süper. oradan sonra Türkiye'de su altı pek renkli olmuyor ama ülkeminde sualtı keşfedilmeye açık. sezon açıldıktan sonra hemen hemen her hafta sonu dalıştayız. Ankaralı Semih Bey dalışlara pek katılamıyorum demiş ancak biz İstanbul ekibinden çok daha şanslıyız hemen hemen heryere çok yakınız ve gidebiliyoruz. maddi konuda ise haklı. zamana zaman sualtı fotograf yarışmaları oluyor bende body bulamadığım için katılamıyorum. aslında bu konuda iddalıyım. bu forum çok iyi olmuş . belki bir gün yarışmaya gider ödülle döneriz. kalın sağlıcakla , güvenli dalışlar diliyorum. bu arada son zamanlarda üzücü olaylar yaşanıyor , kurallar çok önemli . 30 merte altı dalış limitleri dışında umarım bu hata yapılmaz.

Bu hafta sonu zıpkınla serbest için Amasra-Ereğli arasında Karadeniz dalışına body arıyorum.

camouflage' Alıntı:
Bu hafta sonu zıpkınla serbest için Amasra-Ereğli arasında Karadeniz dalışına body arıyorum.

İlhami bana biraz uzak olmasa harbiden gelirdim.Bende dalışlara biraz hız verdim bu aralar..

Sana iyi dalışlar diliyorum.Rastgele..

flash over' Alıntı:
Hocam yassıada cevresini çok övüyorlar biz gidemedik zodyak botumuzu kışın depoda fareler yemiş :D tamiride cok zor cok para istiyorlar karada sıkıştık kaldık büyükada ve heybeliada da dalıyoruz genelde burda ki tecrübeli abilerimiz 30 mt. altının cok güzel olduğunu söylüyorlar ama bizim o derinliğe inmemiz için çok çalışmamız lazım :D
dr.nballi' Alıntı:
herkese selam . ben epeydir siteden uzakta kalmışım güzel bir forum açılmış.
bende CMAS 3* broveliyim kısmetse yıl sonuna 1* eğitmen olucam. oldukça fazla dalış sayım var. Ankara'da bir dalış okulunun eğitmen asistanıyım. aynı zamanda sualtı fotoğrafları çekiyorum. yurt dışında bir çok ülkede dalış yaptım . bence tropikal yerler süper. oradan sonra Türkiye'de su altı pek renkli olmuyor ama ülkeminde sualtı keşfedilmeye açık. sezon açıldıktan sonra hemen hemen her hafta sonu dalıştayız. Ankaralı Semih Bey dalışlara pek katılamıyorum demiş ancak biz İstanbul ekibinden çok daha şanslıyız hemen hemen heryere çok yakınız ve gidebiliyoruz. maddi konuda ise haklı. zamana zaman sualtı fotograf yarışmaları oluyor bende body bulamadığım için katılamıyorum. aslında bu konuda iddalıyım. bu forum çok iyi olmuş . belki bir gün yarışmaya gider ödülle döneriz. kalın sağlıcakla , güvenli dalışlar diliyorum. bu arada son zamanlarda üzücü olaylar yaşanıyor , kurallar çok önemli . 30 merte altı dalış limitleri dışında umarım bu hata yapılmaz.

Arkadaşlar yazdığım yazı sanırım yanlış anlaşıldı bu konuda mesajlar da aldım kesinlikle 30 mt nin altına inin gibi birşey anlaşılmasın sadece tecrübeli abilerimizin marmarada 30 mt altının cok güzel olduğunu söylediklerini söyledim. ben kesinlikle inmedim o derinliğe inmeyide düşünmüyorum kimseyide teşvik etmiş olmayayım.

arkadaslar bu ne ya herkes dalıyo ya.birtek biz yukarda kalmışız.Yazılanları okuyunca mavi ve derin sular gözümde canlanıyor.soğuk,ürkütücü...Sizin yüzdügünüz sularda derinlik kac mdir.ya ben bu işe başlayabilir miyim.kendimi mavi derinliklere atmak istiyorum.Bu korkumu yenmem lazım arkadaslar

arkadaşlar ben sudan korkuyorum ama dalmayı da çok istyrm nası olcek bu iş.birkaç kez boğulma tehlikesi atlattım ama yüzmeyi de dalmayı da çok çok çok istyrm yokmu bana yardımcı olaacak bu korkumu yenmeme yardım edecek dost

Abicim benim kedim de sudan hoşlanmıyor... Sen böyle yazınca bana biraz komik geldi. :smiley:) Kusuruma bakma. Öncelikle bu işi profesyonelce yapan dalış okuluna gidersen seni bilgilendirirler ve korkacak bir şey olmadığını anlarsın. Dalışın çok zevkli ve kurallarına uygun yapıldığında tehlikenin minimum olduğunu göreceksin. Unutma araba kullanmanın ya da yaya olarak yürümenin bile bir riski var... Dalışta kendini uçuyormuş gibi hissedeceksin, müthiş bir duygu. Yaz bitmeden girişimde bulun bence.

Fobi derecesinde bir durum sözkonusu ise, dikkatli olmak lazım bence. Malum dalışta en önemli şeylerden biri de, soğukkanlı şekilde olası olumsuz duruma mudahele edebilmek. Su üzerinde veya altında kendini rahat hissetmeyen kişi her an panik hatta çok korkuyorsa şok durumuna girebilir ve hem kendisi hem de dalış arkadaşlarını tehlikeye sokabilir.

erhan abi fobi derecesinde değil ama bir ürkeklik var işte.zaten o korkuyla dengesizce bir hareket yapmış olsaydım şimdiye kemiklerim bile kalmazdı mezarda.ben boğulma hissine kapılınca suda hareket edemiyorum ve öylece dona kalıyorum yalnız da denize girmemeye çalışıyorum girersemde yelekle giriyorum.korku işte yenmem gerek ama nası olacak bakalım.bildiğim ve uyguladığım yardıma gelene sarılmayacaksın ve onun seni alıp götürmesine müsade edeceksin okadar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR