Buddy Arayanlar!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,996

Etiketler
Ynt: Buddy Arayanlar!

aysedolar' Alıntı:
hasanim kap gel yildizlari..gerci sen yildizlari kapmasan da balik gibi adamsin.oldun sen hakkaten:smiley: sedatcim sana gelinceeee ...iiim cirkin sana benzer:smiley: hep gelecem hep gelecem ...ben donarim o senin keyfinin yerine geldigi havalarda ama..:smiley:
Ayşecim valla utandırıyorsun beni :D İster inan ister inanma bak geçen hafta ve bu hafta dalış yapmadık ya yeminler olsun dayanamıyorum haftaiçi geçmek bilmiyor. Hava durumlarıda malum zaten soğumaya başladı. Şu dönem trekking için uygun ne sıcak ne soğuk böyle serince bir dönemde iyi yürünür. Artık pozitif zamanı diyorum ;)

hasancım gorusemedık..dalamadık valla ozledım ben de ..bı jubıle yapsaydık dedım gecen de mert e de..ama trekkıng falan ıyı gıder bu havaları kacırmayalım derım ben..

Ayşe merhaba hoşgeldin. Özlettin kendini. Valla sezonun son dalışını yapsak nasıl iyi olacak. Dalmayı özledim şimdiden. Trekking konusunda haklısın. Mert sana haber etmiş herhalde. Bugün Uludağ zirve tırmanışı yaptık. Motorlar ile Off_road ve ardından zirve . Harikaydı. Senin mutlaka ama mutlaka olman gereken bir faaliyetti. Ama yakın zamanda kamplı uludağ zirve yapmayı düşünüyoruz. İnşallah orada olabilirsin. Ayşecim görüşmek üzere ;) ;D

İSTANBULDAYIM CMAS 1 YILDIZ IM ISMIM HARUN EGER DALISA BUDDY ARAYAN VARSA BEN HAZIRIM

karadeniz'den bişey beklememeyi tecrübe ettirdiler bize ;D boğaz çıkışına yakın biryerde daldık. görüş mesafesi 25 cm, sadece yengeç vardı. biz de definecilik yaptık, maskeler, kürekler, ayakkabılar falan ;D ;D

sizleri kıskanıyorum cidden arkadaşlar Cmas 1 yıldız aldım 2.sine doğru gidiyorum. fakat ankarada oturduğum için haftasonu dalışlarına gitmek zor oluyor. zaman kısıtlı malasef. iyi dalışlar dilerim hepinize.

Canlandıralım ortamı biraz... ;D

Mert günübirlik veya haftasonu kış dalışı organize etmeye ne dersin? Gerçi çamur ve kar sezonuna girdik ama ;D ;D

Erhancım ben de Semih arkadaşımıza " kışın hiç kıskanmana gerek yok, deniz var ama dalmaya yürek ister" diyecektim :smiley: su birazcık soğuk artık 7-8 derece civarı :smiley:
ama güney her zaman güzel, Kaş, Bodrum süper olurdu

Cuma akşamı uçağa binip, cumartesi dalıp, pazar yiyip içip akşam tekrar uçağa binsek mesela ;D

valla arkadaşlar süper diyorsunuz ve dalmaksa o yürekli arkadaşlardan olmak isterim tabi zorlanırız biraz ama olsun. imkanlarım kısıtlı olduğu için bu kadar ani ve hızlı dalış faaliyetleri gerçekleştiremiyorum. birikimle ancak oluyor :smiley:

sigaraya başlamadan önce 16 17 metreye serbest dalış yapıyordum az zıpkınla balık kovalamadım şimdi 2 3 metreye dalsam Allaha şükür diyorum ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR