Arama sonuçlarınız

1. omer ıstanbul

Bir Ducato (minibüs) Daha Karavan Olma Yolunda...

Bu aparatları bahsettiğiniz firmadan aldım fiyatını çok net hatırlamıyorum ama yazın 10 tanesi 250TL idi galiba. Şimdi herşeye zam geldi belki değişmiştir. Yalnız kullanılan malzeme çok ince sac, kullanacağım ama önceden görseydim tercih eder miydim şüpheli. Onun yerine yukarıda söylendiği gibi...

2. omer ıstanbul

Bu Da Benim Maceram Ducato 15 M3

iki soruyu birden cevaplayayım Tente olarak orjinal karavan tentesi düşünüyorum ama malum fiyatları çok yüksek. Alternatif olarak Çin'de üretilmiş Fimma'nın birebir kopyası bir ürün var biraz daha ucuz şimdilik onu düşünüyorum ama o bile perde sisteminden yapılan tentelere kıyasla oldukça...
  3. omer ıstanbul

Eskizi kaba taslak var ama buzdolabı ve banyo kabininin ölçüleri nihai boyutları belirleyecek. Yukarıda da bahsettiğim gibi arkada enine yataklı sol tarafta duş kabini, sağda mutfak ve önde döner koltuklu oturma grubu olan standart Ducato yerleşimi olacak. Kolonların yalıtımı konusundaki...

4. omer ıstanbul

Aslında asıl hedef aracı tamamlayıp gezmeye başlamak ama yapım süreci de beni en az onun kadar heyecanlandırıyor. Mühendisliğin verdiği cesaret ve elimin az çok alet edevat tutmasına güvenerek bazı konularda destek alarak kendim tamamlarım diye niyetleniyorum. Yapım konusundaki bilgilere ulaşım...
  5. omer ıstanbul

Değerli gezginler ben İstanbul'dan Ömer Faruk. 55 yaşında yüksek makina mühendisiyim (İTÜ 88 mezunu) emekli olmakla beraber hala aktif çalışma hayatının içindeyim. Çocukluğumdan beri motosiklet tutkum var, bu sebeple 5 kez ortopedik ameliyat geçirmeme rağmen hala aktif olarak kullanıyorum. 15-16...

6. omer ıstanbul

Motokaravan İçin Araç Model Yılı Seçimi

Değerli üstatlar, 2-3 yıl önce baya araştırdığım ve kafaya koyduğum ancak bazı sebeplerden ertelemek durumunda kaldığım karavan projesini tekrar ele aldım. Bir sorum olacak araç yaşı derken mevzuatta model yılı mı yoksa trafiğe çıkış tarihi mi dikkate alınıyor, cevap alabilirsem çok sevinirim...

7. omer ıstanbul

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim Koray Bey.
  8. omer ıstanbul

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Koray Bey el emeği göz nuru çok güzel bir araç yapmışsınız tebrik ederim. Bu başlığı daha önce oldukça detaylı olarak okumuştum satış ilanınızı da inceledim. Araç için 200.000TL istemişsiniz. Sormak istediğim birşey var. Aracı panelvan olarak düşündüğümüzde 2012 model 165.000km de bir aracın iyi...
  9. omer ıstanbul

Karavan Üretİcİlerİ İle Görüşürken Nelere Dİkkat Edelİm

Bu uygulmayı bir youtube videosunda gördüm. Açıkçası içinde bölme kapısı vs tarzı fantazilerde gözüm yok. Yanlarda plastik panel ve bunların zemindeki duş teknesine sızdırmaz bir şekilde entegre edilmesi benim için yeterli. Motosikletçilikten tanıdığım eski bir dostum var İzmir'de karavan...

10. omer ıstanbul

Tamamdır Canberk bey, benim hedef biraz ileride ama bu arada herhangi bir faaliyetim olursa haberdar ederim sizi. Siz camperci olarak benden oldukça ileridesiniz sizin tecrübeler de bana ışık olur.

11. omer ıstanbul

Sayın Çelebi, yazdıklarınız bence bu işin genel felsefesini çok iyi anlatıyor. Başlangıç aşamasında 0-1 algoritmada hanım faktörü 1 olmadıkça zaten iş baştan bitiyor. Çok şükür eşim gezmeyi sevdiğinden bu işe sıcak bakıyor. Geçen hafta bel fıtığı ameliyatı oldu ben artık motorla gezemem karavan...
  12. omer ıstanbul

Canberk bey benim karavanlara ilgi duymam son iki yılda oldu. Aslında uzun yıllardır motosiklet ile geziyoruz. Eşim de artçı olarak benimle gezmeyi seviyor, her yıl 10-15 günlük Avrupa turları yapıyoruz, 25-30 ülke gezdik şimdiye kadar. Motorda iki kişi olunca çadır uyku tulumu vs için yer...

13. omer ıstanbul

Ben de İstannul'da yaşayan bir Düzce'liyim. Ayda bir bağ bahçe işleri ve akraba ziyareti için giderim. Düzce'de mutfak dolabı vs yapan bir tanıdığım var işçiliği fena değil karavan hayalimi gerçekleştirme aşamasına geldiğimde mobilya konusunda kendisinden yardım alabilir miyim diye görüşmeyi...
  14. omer ıstanbul

İki aydır bu konudaki araştırmalarım devam ediyor. Değişik forumlar, youtube videoları, gezi blogları falan deyince aslında çok birçok kaynak da var. Gerçi benim hedefim 2020 yazına doğru gerçekleşebilir en erken, biraz da 2019 yılında bizi bekleyen ekonomik gelişmeler ve kızımın bu yıl hangi...
  15. omer ıstanbul

Araç İçi Buzdolabı

Birçok internet sitesinden alışveriş yapıyorum isimleri karıştırmış olabilirim, gittigidiyor'dan çoktandır alışveriş yapmadım açıkçası.

16. omer ıstanbul

Araç İçi Buzdolabı

Geçmiş olsun, sahibinden, gittigidiyor vs yerlerde presibim malı görmeden alışveriş yapmamak.
  17. omer ıstanbul

Araç İçi Buzdolabı

Pek küçük boyutlarda iki kapaklı ev tipi bir buzdolabını 12V a çevirmek verimli olur mu? Bu konuda daha önce tartışma açılmış mıdır forumda. Ben göremedim, varsa daha önceki başlıklara link veya yorumlarınızı alabilir miyim?
  18. omer ıstanbul

Tanışma Bölümü (Karavan)

Açıkçası tanışma yazımı gönderdikten hemen sonra bir iki sayfa geri gidince 5 yaş konsusundaki acı gerçekle karşılaştım 2013 ve altı bir araç bakacağız artık, hiç acelem yok, ağırdan gidip ilk seferde doğruyu yapma niyetindeyim, ne kadar başarılı olurum göreceğiz. Beşiktaş çarşıda bir...

19. omer ıstanbul

Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhaba, İsmim Ömer, İstanbul'da yaşıyorum makina mühendisiyim, geçen sene emekli oldum ama hala endüstride çalışmaya devam ediyorum. Artık profesyonel tempoyu biraz düşürmeye niyetliyim. Aslında motosiklet sevdalısıyım ve uzun yıllardır eşimle birlikte her yaz motorla 10-15 günlük Avrupa turuna...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri