omer ıstanbul
Yeni Üye
Değerli gezginler ben İstanbul'dan Ömer Faruk. 55 yaşında yüksek makina mühendisiyim (İTÜ 88 mezunu) emekli olmakla beraber hala aktif çalışma hayatının içindeyim. Çocukluğumdan beri motosiklet tutkum var, bu sebeple 5 kez ortopedik ameliyat geçirmeme rağmen hala aktif olarak kullanıyorum. 15-16 yıldır motosiklet ile yurt dışı geziler yapıyorum. Bu gezilerde deniz kıyısı ülkelerdeki, özellikle Adriyatik'in doğu kıyısındaki ülkelerdeki kamp karavan kültürü beni çok etkiledi. Alpler ve Dolomitileri de eklemeden geçmeyeyim. 5-6 yıldır bu konuyu ciddi kafaya koydum hatta 2018-19 da forumda baya gezindim ama araya pandemi falan girince bir türlü aksiyona geçemedim. Bu yılın başına niyeti bozum ölümlü dünya geldik gidiyoruz artık başlayayım dedim. Yurt dışında gördüğüm camperların büyük çoğunluğu psa grubu olunca benim de araç tercihim psa yönünde oldu ve özellikle Ducato. Araç arayışı ve alımı konularına hiç girmeyeyim siz benden daha iyi biliyorsunuz. Istanbul civarında 20 kadar araca bizzat gidip baktım neler yaşadım anlatsam kitap olur. Sonuçta Alanya'da bir araç buldum 2017 model Ducato, 70bin km, göğüs klimalı ilk sahibinden ve toptan pastane malzemesi dağıtımında kullanılmış. Araç 5 yaş üzeri değil ama varsın olsun zaten benim içini yapmam 2 seneyi bulur o zamana kadar da yaşı dolar deyip gidip Mayıs ayında aldım aracı. Ufaktan çalışmalara başladım, bazı malzemeleri aldım. Şimdiye kadar yavaş ilerledim zira yan camları açmam halinde kamyonet olarak muayeneden geçmeyeceğini söyledi TüvTürk. Aşağıa aracı alıdğımın ertesi günü bayram hediyesi almış çocuk mutluluğu ile çektiğim resim. devamı ikinci mesajda