Arama sonuçlarınız

1. D

2001 Model Jeep Grand Cherokee Limited 3.1 Td Alınır Mı ?

Ynt: 2001 Model Jeep Grand Cherokee Limited 3.1 Td Alınır Mı ? Alınmazmış, hatta alınsada burada yazılmazmış. Burada herkes benim arabam en iyici (satana kadar) samimiyetsiz bir ortam (buluşup görüşen az sayıda kişi hariç) burası milletin ego tatmin yerine dönmüş.

2. D

99 Wj Grand Öneri

Merhaba, 99-00 model 4.7 WJ lerin şanzıman ve arazi kabiliyetinin 2001 den sonraki modellere göre farklılığını biliyorum. Fakat fiyatlarıda uygun. Temiz olması şartıyla güncel fiyat ne verilebilir, kaça almak mantıklıdır. KM olarak hepsi (çoğu) oynanmış ve düşürtülmüş durumda zaten, motor ve...
  3. D

2005 Model Sorento 4x4 Sorunu

Ynt: 2005 Model Sorento 4x4 Sorunu Merhaba, aracı yeni aldığınız için izlenimlerinizi paylaşmanızı rica edeceğim. Zira bende 2006 model 155 binde ve 2007 model 120 binde iki arac arasında kaldım. 2007 olan daha pahalı fakat her ne kadar güvenlide olsa ESP ve benzeri fazlalaşmış elektronik...

4. D

Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! ben Umut 067 beyin aracını kastetmiştim yanlış anlaşılma oldu sanırım
  5. D

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Yeni oldugum için Özel mesaj gönderemiyor muyum acaba? bir mesaj gönderdim fakat giden kutusunda gözükmüyor. (Umut bey in arabası hakkında kendisine yolladım)

6. D

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Araca çok emek sarfedilmiş gerçekten güzel görünüyor. Fakat ben 1999 altı alacaksam en azından 97-98 modeldeki göğüs ve direksiyon makyajlı halini almak istiyorum. Kendi zevkimin haricinde içi dışı aydınlık (bej yada sarı deri döşemeler) bir arac...

7. D

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Aslında bütçemle yeni kasa alabileceğimi farkettim ve ilan kısmına yazdım. 98 eski kasa olursa efsane iyi bir araç olması gerektiğini düşünüyorum. teşekkür ederim
  8. D

1999-2002 Grand Arıyorum

Merhaba 97-98 Grand Cherokee bakıyordum fakat 25-27 bütçemle yeni kasa alabileceğimi fark ettim. Sizin kendinizin veya bildiğiniz arkadaşınızın çok temiz bir aracı varsa ve bu fiyatlara düşünürse ilgilendiğimi duyurmak isterim. İçi bej ve sunrooflu araçlar tercih sebebidir. 120000 bin mil veya...
  9. D

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Açıkçası o araçları inceledim fakat içime sinmedi. Aldığım an ailemle yola çıkabileceğim ve içi (döşemeler buton ve göstergeler) tertemiz bir arac bakıyorum. Fiyat 20 den az da olsa yukarı çıkabilecek durumda. Resim eklenen 5.9 emsalinde bir temizlik...

10. D

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Arkadaşlar merhaba, ayrı bir konu mu açmam gerekir bilemedim fakat bende 97-98 5.2 veya 5.9 düşünüyorum LPG siz olması tercih sebebi fakat önemli olan satacak kişide aracın uzun süredir kullanılıyor olması ve tük eksiklerini dürüstçe söyleyebilmesi. Off...

11. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, yaş 34 İstanbul Kartal. Motosikletten 4 çeker arazi aracına transfer düşünüyorum fikir ve yorum paylaşımlarınıza katılmaktan memnuniyet uyacağım
  12. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar herkese merhaba İsmim Tan, nick de Domino.tr olarak göreceksiniz. Doğa sporları ve motosiklet merakım vardı. Motosikletten 4 teker arazi aracına geçiş yapmak suretiyle kamp, seyahat, macera fikirleri konusunda bilgi paylaşımı yapmayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri