2001 Model Jeep Grand Cherokee Limited 3.1 Td Alınır Mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan stratos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,395
Ynt: 2001 Model Jeep Grand Cherokee Limited 3.1 Td Alınır Mı ?

eh arabalar da orda ucuz tabi, burdaki gibi apartman dairesi fiyatına satmıyorlar.).

evet mesele yeni grand cherokee 2014 fiyatlarına baktım amerikada dizel summit fiyatı 48.500 dolar srt 8 fiyatı 58 59 bin dolar civerlerında türkiyede summit dize 137 700 avro bu ne ya tavuk beslemek tabi şaka dağılana kadar bineriz

Etiketler

evet mesele yeni grand cherokee 2014 fiyatlarına baktım amerikada dizel summit fiyatı 48.500 dolar srt 8 fiyatı 58 59 bin dolar civerlerında türkiyede summit dize 137 700 avro bu ne ya tavuk beslemek tabi şaka dağılana kadar bineriz

Öyle... üstelik orda aynı işi yapsanız alacağınız para burdakinin 3-4 katı kadar. Yani o fiyatları bir de en az 3'e bölün, bakın kaç çıkıyor 2014 model cherokee'nin fiyatı.. bizim alım gücümüze göre düzeltilmiş rakkamlarla 16000 dolar yani şu anki kurla 35000 ytl kadar. Yani gidip dacia'dan bir sandero stepway alırsanız Türkiye'de daha fazla para ödüyorsunuz.

Arazi araçlarını konu alan bir platform buldum diye sevinirken,- beyefendileri istisna tutuyorum- ağzı da araziye uygun insanların da buraya gelmiş olduğunu gördüm. Aksi gibi, bana çattılar...

Ben de ona sesleniyorum.
3.1 kazığını ben de yedim ve dürüstçe arkadaşlarımı uyarıyorum. Almayın asla...
Şimdide sana söylüyorum "atma" diyen adam. Akıllı ol, itiraf et. Başkalarının yanmasına neden olma.
Ayrıca ağzını topla, klavyenin arkasına saklanıp ona buna hakaret etme.
Yedirirler sonra, pişman olursun ama iş işten geçer...

Sayın Eccara,
sanırım herkes, bu aracın alınıp/alınmaması konusundaki fikrinizi "bir önceki" mesajınızdan da anlamış durumda. Aynı fikri defalarca (ve hatta, diğer üyelere saygı sınırlarını zorlar ve kışkırtır şekilde) belirtmenize gerek yok. iyi günler dilerim, reha

Alınmazmış, hatta alınsada burada yazılmazmış. Burada herkes benim arabam en iyici (satana kadar) samimiyetsiz bir ortam (buluşup görüşen az sayıda kişi hariç) burası milletin ego tatmin yerine dönmüş.

sürekli yetkili serviste bakılan ve hiç bozulmayan 3.1 ler olduğunu kendim gördüm. servis kayıtlı bir araç alınır alınmasına, ancak bilmediğim hiçbir dizeli yüksek kilometrelerde almazdım şahsen.

Araştırmalarım ve sanayide geçirdiğim bolca vakitten 3.1 lerde sorun olduğuna eminim,imkan varsa kesinlikle 2.7 tercih edilmeli diye düşünüyorum.

domino.tr' Alıntı:
Alınmazmış, hatta alınsada burada yazılmazmış. Burada herkes benim arabam en iyici (satana kadar) samimiyetsiz bir ortam (buluşup görüşen az sayıda kişi hariç) burası milletin ego tatmin yerine dönmüş.

3.1 TDler ile arazi konusunda tecrübem yok ondan birşey diyemeyeceğim aynı şekilde 2.7 dizellerle de yok çünkü bunları offroadda göremiyoruz o yüzden arazi için birşey diyemem ki zaten dizel motor çok zorlamaya da gelmez. 3.1 TD çok kısa süre kullanılmış bir motor, Mercedes-Chrysler ortaklığına geçildi hemen ondan sonra ve bilindiği üzere 2.7 dizeller kullanılmaya başlandı. İnternette yabancı forumlarda dahil çok farklı kullanıcı tecrübeleri var, sanırım bu biraz kullanımdan kullanıma da bağlı, normal binek araç gibi şehiriçi veya köy yollarında kullananın yorumu ile, soğuk veya sıcak yerde kullananın yorumu da farklı. Kısacası net bir bilgi mevcut değil.

Gelelim sizin serzenişinize,çünkü düzgün tavsiyeyi kimse dinlemiyor da ondan. Maalesef ülkemizde araç alan kitle çok saçma sapan kriterlere göre araç alıyor. Örneğin kafaya takmış X model ve marka, diyorsun ki amaç ne offroad değil mi? O aracın piyasası normalde bu, eğer ucuza alırsan şu kadar masraf kapıda seni bekler şu model markayı tavsiye ederiz. Sonuç? Yorulduğun ile kalıyorsun. Yine diyelim ki X model, tamam diyorsun X modeli al ama şu şu araçları tavsiye ederim istediğin servise de göster bak, zaten referanslı araçlar, sanki bunu dememiş gibi gidiyor hiç alakasız bir araç alıyor veya en iyi ihtimalle aynısının dökük halini alıyor ( çünkü fiyatı ucuz). Kısacası iki noktada iş kilitleniyor gönlünde olan araç ve fiyat. Gerisi siz ne yazarsanız yazın hava da kalıyor. Peki siz olsanız insanlara araç tavsiye eder misiniz? Burada zamanınızı öldürür müsünüz? Tavsiye edenler kadar tavsiye isteyenler de maalesef çok samimi değil. Benim tabirim ile psikolojik destek için buradalar. Haliyle forumda düzgün araç tavsiye eden kim varsa bir süre sonra soğuyor ve tavsiye etmiyor. Haklılarda.

Alınabiliyorsa; 5.9, olmadı 5.2, o da olmadı 4.7
Gerisi çocuk bahçesinde ip atlamak

Alınabiliyorsa; 5.9, olmadı 5.2, o da olmadı 4.7
Gerisi çocuk bahçesinde ip atlamak

İşte eski gezenbilir ruhu... hatta en az 5" yükseltme de lazım...
Herkesin böyle düşünüp ikide birde araç değiştirip modifiyeye bol bol masraf yaptığı yıllarda ben standart bir rav4 ile ankaranın dağ yollarında dolaşıp duruyordum, netice itibari ile belki heryere gidemedik ama ankara burası gidilecek kayda değer pek bir yer de yoktu zaten, bir süre sonra biraz sıkıcı oluyor. Kış ortasında dağın tepesindeki orman gözetleme kulesinin oraya çıkmasanız da olur, yaz gelince gidebilirsiniz... belki biraz macera ruhu eksik olur, ya bu araba burada aks kırarsa ormanda kış ortasında ayılarla beraber gecelemek zorunda kalırsak türünden endişeleriniz olmaz, belki bu yüzden olayın tadı biraz kaçar vs...

Sn. sakyuz,
Aslında latife yapmıştım.
Lakin beklentiler ve talepler tezat.

amaç-araç....maalesef optimal kavramı bizim halkımıza göre değil ... Aylardır okuduğum binlerce başlık bunu gösterdi bana.

amaç-araç....maalesef optimal kavramı bizim halkımıza göre değil ... Aylardır okuduğum binlerce başlık bunu gösterdi bana.

"optimal" olanın ne olduğunu umursayan varsa bu tür araçlar için 2.0 lt civarı olduğunu söyleyebilirim, fakat devletin vergi toplama sistemi sebebi ile ben 1.6 takılmaya karar verdim nihayetinde, onun da tadını kaçırıp 1.0'a kadar indirmeseler bari diyorum. motor contası üreticileri, yedek parçacılar vs ile anlaşmaları mı var nedir bilmiyorum, bir yandan benzine vergiyi öte yandan lpg ile iyi-kötü uyumlu olma şansı olan normal boy motor hacimlerine de 'büyük bu bize fazla gelir' deyip ötv'yi koyuyorlar.. belki sanayiye motor toplamayı bilen çoluk çocuk lazımdır istihdam arttırma çalışmaları kapsamında, hani lpg takınca 40bin km de bir subap bozan conta çatlatan motorların masrafı ile başka türlü nasıl başa çıkılacak pek belli değil. bu işte bir hesapsızlık var ama hesap yapmayı bilen bir biz miyiz, pek çözemedim, öte yandan bunları hiç umursamayan 5.9 lt boyunda otobüs motoruna sahip araçları kullananlar da var, zevk renk meselesi ne de olsa ama, biraz garip bir memleketiz sanki :D

Araç ile ilgili hiç tecrübesi olmamış insanlar yazmış, baya komik yorumlar var senede 10 bin tl masraf yaparsın falan gibi. Aracın bakımlarını yaptırırsanız ve düşük kilometrede temiz kullanılmış bulursanız hiç bir sıkıntı çekmezsiniz. Motoru italyan VM Motori firmasınındır, bu firma günümüzde de jeep motorları üretiyor ayrıca maserati gibi araçlarda da bu motor firması kullanılıyor. İnternette okuduğunuz yanlış yorumlarla karar vermeyin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,673
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri