Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadirdaban Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,660
Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

kyenipazar' Alıntı:
sayın domino.tr aracım Kocaeli Köseköy'de arzu ederseniz haberleşiriz.

0 532 325 65 36 , teşekkürler.

ben Umut 067 beyin aracını kastetmiştim yanlış anlaşılma oldu sanırım

Etiketler

domino.tr' Alıntı:
Araca çok emek sarfedilmiş gerçekten güzel görünüyor. Fakat ben 1999 altı alacaksam en azından 97-98 modeldeki göğüs ve direksiyon makyajlı halini almak istiyorum. Kendi zevkimin haricinde içi dışı aydınlık (bej yada sarı deri döşemeler) bir arac olmalıki ailemde bindiği zaman anlasın. Sizi çok iyi anladım, para harcanıp 10 numara bir duruma getirilmiş ama göz zevkide herkeste farklı. İnanın bu arac 97 olsa içi bej olsa pazarlıga başlardım, teşekkür ederim tavsiyeniz için

Selam domino.tr, iç göğüs ve direksiyon 96 ve sonrasında makyajlıdır yani 96, 97 ve 98 modellerin içi dışı aynıdır. Bilgin olması için belirtmek istedim. Benim aracım da makyajlı.

Ben de içi bej rengi olsun istedim ancak hem temiz olsun hem de içi bej olsun istersen biraz zorlanıyorsun bulmak için. Tavsiyem bulduğun temiz bir ZJ 'yi kaçırma. Ben Range Rover almak için satıyorum. Aradığım aracı buldum o nedenle güzel bir indirim yapacağım, istersen benimle irtibata geçebilirsin.
05336973456

hasankaan' Alıntı:
Merhabalar,
Ben de 1997 Grand Cherokee ZJ aracımı satmaktayım Ankara HMC American's Garage'da bütün bakımları düzenli yapılmış boyasız ve masrafsız bir araç. Yeşil içi bej, belki de sizin demek istediğiniz aydınlık olma durumunu karşılar. İsterseniz 0532 797 58 14 üzerinden bana ulaşabilirsiniz... İyi geceler...

Merhaba, aracın detaylı resimlerini ve varsa ilan veya da fiyat bilgisi alabilir miyim ?

Oğuzhan arabasını satıyor mu satıyorsa kaça satıyor bimiyorum ama eğer Grand Cherokee alacak olsaydım onunla pazarlık ederdim. Ben arabasını yakından gördüm. Gerçekten çok diri ve her şeyi eksiksiz. Zaten her gün serviste yaşıyor :smiley:

hahaha saol burak abi ya :smiley: ama pahali satarim ben o yuzden gerek yok.simdi abime de bitane alicaz ayni lastik yukseltme tampon sepet yapip,mat yesil kamuflaj kaplatip oyle gezicez :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

oguzhan3434' Alıntı:
hahaha saol burak abi ya :smiley: ama pahali satarim ben o yuzden gerek yok.simdi abime de bitane alicaz ayni lastik yukseltme tampon sepet yapip,mat yesil kamuflaj kaplatip oyle gezicez :smiley:

Hemen verelim o zaman :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-grand-cherokee-limited-zj-5.2-v8-full-155643913/detay/

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Değerli arkadaşlar, satış ilanlarınızı lütfen ilgili "İLAN-VASITA" başlığına koyunuz, mevcut bu bölüm ve başlık altında satıştan ziyade malumunuz cherokee model ile ilgili diğer paylaşımlar yapılmaktadır... Alıcı arkadaşlarında alım satım ile ilgili faaliyetlerini yine ilan sayfasından yürütmesini rica edeceğim, hepinize iyi alışverişler dilerim...

Kadir Daban' Alıntı:
Merhaba, aracın detaylı resimlerini ve varsa ilan veya da fiyat bilgisi alabilir miyim ?

http://www.sahibinden.com/164968115 ilanin linki burada, telefondan iletisim kurabiliriz sorulariniz icin.. Iyi gunler dilerim...

Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki ilandaki araç hakkındaki fikriniz nedir veya tanırmısınız ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bakmadan-gecme-kelepir-omvl-tuplu-5.5-get-yukseltme-kitli-158864679/detay

Aşağıda resimlerini paylaşıyorum.

Birkaç eksiği var yavaş yavaş eksiksiz hale gelecek işallah zaman içerisinde...:smiley:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uploadfromtaptalk1402796485916.jpg

uploadfromtaptalk1402796507997.jpg

uploadfromtaptalk1402796522361.jpg

uploadfromtaptalk1402796535952.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri