Arama sonuçlarınız

1. A

1989 Xj Alıcam Fakat Dikkat Etmem Gereken Konular Nelerdir Yardımcı Olur Musunuz?

Ynt: 1989 Xj Alıcam Fakat Dikkat Etmem Gereken Konular Nelerdir Yardımcı Olur Musunuz? bütçeniz yetiyor ise 1991 ve üstü high output bakın hem sıralı lpg olur +35 hp daha güçlüdür ne derece kullanıcağınızı bilmiyorum ama off road yapacak iseniz ağır hizmet 8 çeyrek olan sport modelini öneriyorlar

2. A

2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

Ynt: 2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz? parça her türlü bulunabiliyor 3.7 zincirli düzelttiğin için teşekkürler sayın kll askerde petrol yeşili kullandım performansı güzel araç kasasına göre.
  3. A

Bi Çareeeeeeee

Ynt: Bi Çareeeeeeee soğutma sıvısındaki sensörü temizleyin fren balata spreyinle soket yerini sökün temizleyin oksit yapmış olabilir cam suyu ise kabın içindeki parçanın mıknatıslandırma özelliği gittiği için uyarı verir aynı şekilde o sensörü de temizleyin bekli sorununuz çözülebilir yoksa...

4. A

2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

Ynt: 2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz? off road yapacağım derken ne derecede ne tür bir off road yapmayı düşünüyorsunuz kll arkadaşımızın dediği gibi lift kit vs ağır off road için bulabileceğin parçalar sınırlı vergi konusunda hangi modelini kullanırsan kullan 3.7 ve 2.8...
  5. A

Cherokee Kj 2.8 Crd 3.7 L Grand Cherokee Wj 4.7 2.7 Crd Tavsiyeleriniz Önerileriniz Ve Değerli Yorum

Ynt: Cherokee Kj 2.8 Crd 3.7 L Grand Cherokee Wj 4.7 2.7 Crd Tavsiyeleriniz Önerileriniz Ve Değerli Yorumlarınız durum biraz daha neteşmeye başladı galiba dizelden yana tercih yapmam gerekecek beni dizeli çeken en büyük yanı otm vitesin 5 ileri olması oldu vites deyip geçmemek lazım.farkı...

6. A

Cherokee Kj 2.8 Crd 3.7 L Grand Cherokee Wj 4.7 2.7 Crd Tavsiyeleriniz Önerileriniz Ve Değerli Yorum

Ynt: Cherokee Kj 2.8 Crd 3.7 L Grand Cherokee Wj 4.7 2.7 Crd Tavsiyeleriniz Önerileriniz Ve Değerli Yorumlarınız ben en kötü şartlarda bile 800 ila 1200 den aşağıya ödemeyeceğimi biliyorum sakın yalış anlaşılmasın bu konu ödeyemiyecen neden almak istiyorsun durumu değil sadece indiriminden...

7. A

Ynt: Cherokee Kj 2.8 Crd 3.7 L Grand Cherokee Wj 4.7 2.7 Crd Tavsiyeleriniz Önerileriniz Ve Değerli Yorumlarınız görüştüğüm bir kaç araç sahibi 3.7 2002 2003 arası olan modele vergisi için 450 gibi bir rakam söyleyice resmen şaşırdım doğrusu içişin açığı hiç beklemiyordum nette bir araç buldum...
  8. A

Ynt: Cherokee Kj 2.8 Crd 3.7 L Grand Cherokee Wj 4.7 2.7 Crd Tavsiyeleriniz Önerileriniz Ve Değerli Yorumlarınız daha önce konu hakkında buna benzer konular var ama ben burda konuyu biraz daha toparlayıp detay paylaşmak için tekrardan yazma gereği duydum sayın kll sizce crd mi tercih...
  9. A

Ynt: Cherokee Kj 2.8 Crd 3.7 L Grand Cherokee Wj 4.7 2.7 Crd Tavsiyeleriniz Önerileriniz Ve Değerli Yorumlarınız sayın kll sizin kj ve wj hakkındaki tüm mesajlarınızı okudum yeterince fikir sahibi olsum size teşekkür ederim tüketim ve bandrol konusunda bir bilginiz varmıdır tekrardan teşekkürler

10. A

Amerikadan Yeni Geldi Xj :)

Ynt: Amerikadan Yeni Geldi Xj :) araç resmen sıfır gibi hayırlı olsun özenilmicek gibi değil geerçekten 4.0 motor mu,kaç milde nasıl geldi amerikadan

11. A

merhabalar değerli gezenbilir forumu üyeleri.daha önce bu forum sayesinde subaru forester ve nissan pathfinder arası tercihlerimde yardımcı olanlar ve fikir verenler sayesinde 2002 forester satın almıştım.foresteri yaklaşık 1 yıl gibi bir süreç kullandım ve subarunun ne olduğunu anladım.keyif...
  12. A

Land Rover Freelander 1 1.8 İ Vs Td4 Tavsiye

Ynt: Land Rover Freelander 1 1.8 İ Vs Td4 Tavsiye daha önce benzinlisini kullandım kapak sorunu hariç bir problem yaşamadım.dizele güvenemiyorum sahte kmlerden dolayı düz vites kullanıcısıyım.tercihim herhalde düzden yana olur.sadece benzinlisi benim başımı çok ağrıtırmı büyük masraflar...

13. A

Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend

Ynt: Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend şehir içinde çevik bir kullanım düşünüyorum.tavsiyeleriniz hangi modellerden yana tercih yapmalıyım foresterlere bakıyorum ama temizi biraz zor.sizin tavsiye edebileceğiniz marka ve modeller nelerdir.yorumunuz için teşekkür ediyorum...
  14. A

Ynt: Land Rover Freelander 1 1.8 İ Vs Td4 Tavsiye sy Batuhan bey lr freelander 2001 ve 2003 arası kasa bütçe olarak anca satın alabilirim.düz vites istiyorum.sizce bu araca en fazla ne kadar vermeliyim.km aralığı ne olmalıdır dikkat etmem gereken hususlar ve detaylı bakmam gereken yerleri...
  15. A

merhabalar arkadaşlar kendime satın almak için nissan pahtfinder 3.3 se ve subaru forester bakıyorum.ve aradığım aracı hala bulmuş değilim.temiz bir freelander bulursam değerlendirmek istiyorum nissan ve subaru forester istediğim gibi bulamadım biri beni yakıtta zorluyor diğeri düşündürüyor.4x4...

16. A

Ynt: Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend inşallah bende gönlüme göre bir araç bulabilirim toyotaların sağlamlığına diyecek hiçbirşeyim yok tabiki arap ülkelerinde görüyoruz ne şartlarda kullanıldığını.
  17. A

Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü aynen dediğiniz gibi bahadır bey bu konuda hiç acele etmiyorum anlıyacağınız çok ince eliyip sık dokuyacağım işin açığı hangi aracı önce temiz ve uygun bulursam onu değerlendirmeye çalışacağım.forumdaki yorum yazıp yazmayan sizler de dahil...
  18. A

Ynt: Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim binali bey mutlaka piston ölçümü yaptırmak gerekli bu konuda sizinleyim..tercihlerim biraz daha nissandan yana işin aslı.sadece temiz bir araç bulmak için acele etmiyorum.ilk gördüğümü alıp servise...

19. A

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü bu gün bir tane forestere baktım nerede ise anlaşıcaktık adam son anda vazgeçti.araştırmalara devam acele etmiyorum bakalım ne olacak gelişmeleri paylaşacağım...tekrardan herkese açıklamalarından dolayı teşekkürlerimi sunarım.bilgi topladıkça siz...
  20. A

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü bu konuda size katılıyorum binali bey şu an 2006 caddy aracımız var o bile 8 8.5 arası bir tüketime sahip subarunun ş.içi 8 9 lt yakması tamamen imkansız birşey.bu şartlarda mükünatı yok lpg de bile olsa sakin kullanımlarda 35 krş altına düşmez bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri