anıl-bulut
Ana Kamp
öncelikle merhabalar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım bu sefer farklı bir tarzda araç kullanmak istiyorum aklımdaki araç nissan pahtfinder 3.3 yada subaru forester 2.0x turbosuz trend iki araç arasında çok kararsız kaldım nissanın arızasızlığı sorunsuzluğu ile ünlü olduğunuda bilirim değerli kıymetli bir markadır.yakıt konusunda malum ülkemiz sebebi ile hiç söylemek istemesemde lpg ile kullanmak istiyorum bu araç bana gazda sorun çıkarırmı asla agresif bir kullanıcı değilim ara sıra 5 dk bir basar motorun homurtusunu senini içimde hissedince ayağımı gazdan çekerim sakin bir kullanıcıyım.pathfinder 3.3 lerin senelik bandrolleri ne kadardır,yakıt tüketimi,bakım ve masrafları nelerdir,alırken nelere dikkat etmeliyim aktif olarak şehir içi araç kullanıcısıyım ara sıra 2 çekerin bile gideceği arazi koşullarına gezi amaçlı giderim %90 kullanımım şehir içi ve asfalttır asla araç yıpratmam hor kullanmam motoru güçlü diye kimseyle yarışa kalkmam subaru biraz binek araç tarzında ve 2.0 litre motorlu yakıt konusunda nissandan daha az tüketimi olabilir ama gelgeleyim nissanın heybetiden etkilenmemek de imkansız doğrusu.bu iki aracı tercih etmem tamamen farklı ve en sevdiğim model olmalarıdır.siz değerli nissan ve subaru kullanıcılarından yorumlarınızı bekliyorum yorumlarınıza göre model tercih edip karar vereceğim şimdiden okuduğunuz için ve cevaplarınız için teşekkürlerimi sunarım saygılar anıl-bulut...