Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü
öncelikle selamlar,
ilk sayfalardaki yazılarınızı okumak istedim ama okuyamadım başım döndü.
biraz paragrafa dikkat edip ve konu faklılıklarında satır boşluğu bırakırsanız çok iyi olur.
bende aynı ikilemde kalıp forester turbo aldım. çok çok memnunum. arkadaşımda pathfinder 3.3 var.
gezilere beraber gittik genellikle. pathfinder'ın standart yüksekliği forester ile aşağı yukarı aynı.
ama pathfinder a daha büyük lastik takabilirsiniz.
forestera ise en fazla 60 yanağı 70 yaparsınız. buda size 4-5 cm yükseltir. get ile de yükselttiğinizde aracınız orjinalden 10 cm yükselmiş olur.
bunların maliyeti forester da lastik dahil 1500 tl olabilirken bu pathfinder da 4-5 bin tl ye çıkabilir.
forester pathfinder a göre daha konforlu, daha sessiz, daha az yakıyor, ani kalkışlarda ve uzun yolda daha hızlı, daha güvenli. kaza test leri daha iyi. yani aklıma gelenler bunlar.
2.0 turbo aracım şehir içinde kullanıma bağlı 32-45 kuruş şehir dışında 24 kuruşa kadar düşüyor.
bu pathfinder da çok daha yüksek.
resimleride yükleyeyim. resimlerdeki iki araç aşağı yukarı aynı yükseklikte. hatta benim arac bir iki cm daha yüksek olabilir. yere ilk değme noktası olarak.
pathfinder yapısı ve ismi gereği araziye daha yatkın tabi uygun modifiyeler ile. ama iki aracı standart halleriyle yan yana koyun bir birlerine çok benziyorlar yapı olarak.