anıl-bulut
Ana Kamp
merhabalar arkadaşlar kendime satın almak için nissan pahtfinder 3.3 se ve subaru forester bakıyorum.ve aradığım aracı hala bulmuş değilim.temiz bir freelander bulursam değerlendirmek istiyorum nissan ve subaru forester istediğim gibi bulamadım biri beni yakıtta zorluyor diğeri düşündürüyor.4x4 arayışında iken freelanderleri bir değerlendireyim dedim.daha önce freelander 1 1.8 i kullanmıştım izlenimlerim ise araç kütük gibi sağlam direksiyon biraz ağır ve tur kabiliyeti az bir araç.kronik sorunlarına gelince 1.8 i lerde olduğu gibi bendede üst kapak değişmişti.bu araçlarda araştırdığım kadarı ile 4x4 şanzıman 1.8 lerde kapak sorunu td4 lerde 150.000 kmde turbo istemesi enjektör sorunu gibi problemleri var.ama yinede binilmiyecek bir araç değil kesinlikle.bu iki modelin hangisini tavsiye edersiniz 1.8 benzinli mi yoksa td4 versiyonunumu önerirsiniz.1.8 ler lpg li kullanılabilinirmi.lpg de tüketim ş içi nasıldır.% 80 şehir içi % 20 arazi kullanımım var zorlu arazi değil kesinlikle.alırken nelerine dikkat edilmelilidir.siz değerli forum üyelerinin yorumlarını bekliyorum.saygılarımla
anıl-bulut...
anıl-bulut...