Arama sonuçlarınız

1. A

Yağmurlu Havalarda Araç Kullanırken

Ynt: Yağmurlu Havalarda Araç Kullanırken ayağımın altında ezmeden önce bir tane wil.. x güneş gözlüğüm vardı. onun siyah camını çıkarıp sarı camı takabiliyordum. gece sürüşünde gerçekten faydalı. siyahı bilmiyorum. ancak yukarıdaki bu bilgiler arabaların kullanım kılavuzlarında gördüğüm...

2. A

Ayı Saldırısı

Ynt: Ayı Saldırısı bir kaç gün önce haberlere yansıdı. ayıyla karşılaşırsanız onunla konuşun şeklinde. peki ne konuşacağız onunla? ayının yolumuzdan çekilmesi için sadece usta dağcıların bildiği böyle parola filan var mı?
  3. A

Saraybosna Seyahat

Ynt: Saraybosna Seyahat haklı bir şekilde sitem etmişsiniz :D ben görseydim yardımcı olmaya çalışırdım. görememişim çünkü üye değildim ;D

4. A

GezentiMete GÜRCİSTANDA:)

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) gürcistan'ı çok iyi yansıtan resimler. karadeniz turu ile birleştirmeniz iyi olmuş. ama sanırım siz de benim gibi batum'a kadar gidip botanik parkı'na uğramamışsınız yoksa fotoğraflarda olurdu ;D ne batumda ne de tiflis'de botanik parklara gitmedim. döndükten...
  5. A

Şehir içi Yürüyüş

Ynt: Şehir içi Yürüyüş istanbul'da en iyi 'urban hiking' yapılabilecek rotalardan biri caddebostan-pendik sahili. sürekli deniz kenarındasınız ve yol ile aranızda her daim geniş bir yeşil alan var. tabi şehirde yürümenin en kötü yönü bana kalırsa toprak yerine betonda vs. yürümek. ayrıca...

6. A

Saraybosna Kullanma Kılavuzu

Ynt: Saraybosna Kullanma Kılavuzu Henda'nin Sarjevska Raja şarkısında şöyle geçer; Saraybosna halkı Bosna’nın şehirleri yanarken uzaklardaydınız Saraybosna’nın en zor zamanlarında bir gün döndüğünde seni selamlayacağım ama hiç bir şey eskisi gibi olmayacak sakın üzülme, kimse suçlu değil sen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri