Arkadaşlar Metrhaba ben Çin'de yaşıyorum ve bayram tatili dolayısı ile şu an istanbuldayım.Bayramdan önce istanbula geldiğimden dolayı bayram süresince yakın yerlere gezmek amaçlı seyahat etmek istiyorum.Bana şu an en yakını ve uçak duurmuna da baktığımda saraybosna geldi.Uçak biletini aldım fakat oraya geldiğimde nered kalabilirim nasıl araba kiralayabilirim bilemiyorum.Dubrovnikiş'de görmek istiyorum.
Forumdan bir çok bilgiyi takip ettim ve okudum.Gerçekten çok aydınlatıcı ve değerli bilgiler var.
Benim öğrenmek istediğim ingilizce anlayan bir ülke midir?Nerede kalabilirim şehir merkezlerind euygun fiyatlı otel ismi vs ve nasıl araba kiralayabilirim?
Ayrıca çin ve hongkong bölgesinden yardım ve bilgi almak isteyenler olursa da ayrdımcı olabilirim.
Bir de çin mallarını bosna ya satabilirmiyiz?
msn adresim shenzhen_import@hotmail.com hepinize kolay gelsin şimdiden teşekkürler
Forumdan bir çok bilgiyi takip ettim ve okudum.Gerçekten çok aydınlatıcı ve değerli bilgiler var.
Benim öğrenmek istediğim ingilizce anlayan bir ülke midir?Nerede kalabilirim şehir merkezlerind euygun fiyatlı otel ismi vs ve nasıl araba kiralayabilirim?
Ayrıca çin ve hongkong bölgesinden yardım ve bilgi almak isteyenler olursa da ayrdımcı olabilirim.
Bir de çin mallarını bosna ya satabilirmiyiz?