Arama sonuçlarınız

1. SEYYAH_34

Arkadaşlar kış kampımla ilgiliresimleri yüklemek istedim ama resim yükleme menüsüyok...

Arkadaşlar kış kampımla ilgiliresimleri yüklemek istedim ama resim yükleme menüsüyok, kaldırıldımı acaba

2. SEYYAH_34

2015 Abant Kampımız

ailemle yaptığımız ,13 haziran2015 abant kampımızdan kareler, hava güzeldi ama gece çiğ yağmasına rağmen, içimizdeki kamp ateşini söndüremedi,
  3. SEYYAH_34

Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız

Ynt: Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız ayder yaylasında, kamp kursanızda, bir kamp ruhunu hissedemezsiniz, çünkü etrafta çay bahçeleri geç saatlere kadar açık ve müzik seslerinden keyfli bir kamp olmaz, ama gezip resim çekmek, doğanın güzelliklerini görmek için çok ideal

4. SEYYAH_34

Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız

Ynt: Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız iki hafta önce karadeniz gezisi yaptım , ayder yaylasınada uğradım,ama kamp için pek uygun görmedim, çünkü etrafı hep restaurant ve çay bahçeleri dolu gece geç saatlere kadar faaller, bunedenle kamp keyfi yaşayamazsınız, ama gezmek ve fotoğraf...
  5. SEYYAH_34

Yedigöller'e Gidecek Olan?

Ynt: Yedigöller'e Gidecek Olan? EVET BEN GİTTİM SONBAHARDA GERÇEKTEN BAŞKA GÜZEL, YAPRAKLAR SARARIP DÖKÜLÜRKEN BAZI YAPRAKLAR KIRMIZMSI DURUYOR, YALNIZ GECE BİRAZ SOĞUK OLUYOR, BÜYÜZDEN GECE İÇİN MUHAKKAK YANINIZA KAZAK ALIN, GÜNDÜZ HAVANIN SICAĞINA ALDANMAYIN SAKIN,

6. SEYYAH_34

Yedigöller Kampı Hakkında

Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında yağmur yağarmı bilemem ama bu mevsimde gece soğuk olmaz, ben ekim ayındada gittim okadar soğuk değildi, ama siz yinedeüstünüze akşam için ince mont veya hırka alın derim..

7. SEYYAH_34

Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında evet ayrıca telefon çok güzel çekiyor, iletişim sorunu yaşamazsınız,
  8. SEYYAH_34

Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında merhabalar, yedigöllerde kamp çok güzel bir fikir ben defalarca gittim ama doyamadım, yalnız ist istikametinden gidiyorsanız, bolu çıkışından çıkıp, gidin mengen üzzerinden giderseniz yolu uzatmış olursunuz, bolu çıkışından sonra tabelalar sizi yönlendiri 42km...
  9. SEYYAH_34

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

KATILIM İÇİN İSİM YAZDIRMAK GREKİYORMU, BEN İZLEYİCİ OLARAK KATILICAM EŞİM VE ÇOCUKLARIMLA,, GÜZEL BİR KAMP VE ORGANİZASYON OLCAK SANIRIM,,

10. SEYYAH_34

Osmanlı Ocağı Nasıldır?

arkadaşlar nur gazın 190 gr ocakları çok kullanışlı tavsiye ederim, kartuşlarıda hesaplı 6-7 lira arsı satılıyor,, yaz kampları için çok uygun,,

11. SEYYAH_34

Kuzu Yaylasında Kamp

Ynt: Kuzu Yaylasında Kamp YALNIZ YUVACIK VE AYTEPEDE, TESİS VARMIDIR YANİ LAVABO VE WC GİBİ, AİLEMLE GİTTİĞİM İÇİN BENİM İÇİN ÖNEMLİDE, BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  12. SEYYAH_34

Kuzu Yaylasında Kamp

teşekkür ederim, bende mayıs veya haziran ayında gitmeyi düşünüyorum,, tesis olması ve başka kampçılarında geliyor olması benim için önemli, boş yaylalarda ailemle yalnız kamp yapmak benim içime sinmiyor, etrafta biraz başka insanlarında olması benim için daha güvenli,,

13. SEYYAH_34

YEDİGÖLLER- ABANT KAMPIMIZ

YEDİGÖLLERDE SABAH
  14. SEYYAH_34

Kuzu Yaylasında Kamp

ARKADAŞLAR KUZUYAYLA MİLLİ PARKINDA KAMP KURAN ARKADAŞLAR VARMI ,YEDİGÖLLER KADAR KAMP İÇİN ELVERİŞLİMİ, LAVABO SU SIKINTISI VARMIDIR, BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM,,
  15. SEYYAH_34

Alaçatıda çadır camping..

Ynt: Alaçatıda çadır camping.. ALAÇATIYI BİLMEME AMA BOLU YEDİGÖLLER ÇADIR KAMPI İÇİN ÇOK GÜZEL, BİR GİDEN BİRDAHA GİTMEK İSTER,ÇADIRDA KALMAYA GELİNCE ÇOK KEYİFLİDİR,,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri