Alaçatıda çadır camping..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzcan74 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,125

oguzcan74

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar ben alaçatıyı çok duydum ve orada çadır kurmak istiyorum ailemle beraber alaçatıda çadır kurulacak yer bilen varmı acaba?Çadırımıda yeni aldım 240*210*135 heves ettim ve aldım çadır keyfini anlata anlata bitiremiyorlar biz hep alışılmış tatil köylerini falan tercih ederdik ama artık bende çadırla tatil yapmayı düşünüyorum.Alaçatı olmasa bile başka nereleri tavsiye edersiniz?Akşamları kamp ateşi sohbet muhabbet v.s.

Etiketler
Ynt: Alaçatıda çadır camping..

Baktım ki burada kimsenin fikir verme ve yardımcı olma gibi bir durumu yok yalandan yere sadece takip için çoğu insanlar burada fikir alış verişi yapmak için değil bende atladım erdek-ocaklar köyüne çadır kurmaya gittim daha önce hiç gitmemiştim ve iyiki gitmişim ocaklar köyünde selçuk camping oranın engüzel en temiz en güler yüzlü personeline ve tamamen ailelere yönelik bir kamping i bence çadır kamp için yer arıyanlara tek tavsiyem erdek-ocaklar köyünde selçuk kamping..istiyen arkadaş olursa irtibat numaralarını veririm..

;D ;D ;D
Baktım ki burada kimsenin fikir verme ve yardımcı olma

ALAÇATIYI BİLMEME AMA BOLU YEDİGÖLLER ÇADIR KAMPI İÇİN ÇOK GÜZEL, BİR GİDEN BİRDAHA GİTMEK İSTER,ÇADIRDA KALMAYA GELİNCE ÇOK KEYİFLİDİR,,

Alaçatıda çadır camping..

oguzcan74' Alıntı:
Baktım ki burada kimsenin fikir verme ve yardımcı olma gibi bir durumu yok yalandan yere sadece takip için çoğu insanlar burada fikir alış verişi yapmak için değil bende atladım erdek-ocaklar köyüne çadır kurmaya gittim daha önce hiç gitmemiştim ve iyiki gitmişim ocaklar köyünde selçuk camping oranın engüzel en temiz en güler yüzlü personeline ve tamamen ailelere yönelik bir kamping i bence çadır kamp için yer arıyanlara tek tavsiyem erdek-ocaklar köyünde selçuk kamping..istiyen arkadaş olursa irtibat numaralarını veririm..
inan bilen biri olsa elinden geldigince yardimci olur emin ol .. alacatiya ben birkackez gittim ancak hic camping alani gormedim
netten arastirma yapipita bir sey bulamadiysan bence yoktur

merhaba fidodido çok haklı alaçatı bu konuda çok imkana sahip değil bu nedenle konuya ilgi olmamıştır diğer konu ve yerlere bakarsan sanırım sende hak vereceksin. iyi bir tatil yapmışsın tekrarlarının olmasını dilerim

erdek ocaklar köyündeki tatilin hakkında daha fazla bilgi rica ediyoruz ve tabiki özellikle fiyat lar hakkında

Selçuk camping erdek ocaklar köyünde çadır kamp yapılabilecek tek temiz ve güvenilir yer.Öncelikle aile olmanız şart bekar alınmıyor.Çadırınız olacak ordan verilmiyor.Elektrik isterseniz ücreti karşılığında alıyorsunuz günlük nekadar dı unuttum .Kişi başı 10 tl kalma ücreti çocuklşar bedava.tüp isterseniz ücreti karşılığı temin ediliyor.mekan tertemiz banyosu harika bulaşık yıkama yeri tertemiz wc ler tertemiz çadıra asma kilit bile vurmaya gerek yok fermuarı çek ve git güvenilirlikleri üst düzey.yani kısaca çadır kamp için erdek ocaklarda düşünmeden kalınabilecek bir yer.18/07/2012-22/07/2012 tarihleri arasında kaldım.çok memnun kaldım gidenler eminim memnun kalcak artık orada kalanlar bile aile gibi olmuş kalan insanlar bile sıcak ve samimi..Önemli birde karataş kamping var aman uzak dur amaaaannnn git kumda yat orada kalma suyu kokuyor pis berbat bir yer tuvaletler leş mutfak leşşşş su o kadar kokuyorki elini yıkasan suyun kokusu elinde kalıyor berbatttttt....karataştan kamping den uzak dur selçuk kamping de düşünmeden kal....

:smiley:
oğuzcan74 ilgine teşekkür ederim verdiğin bilgiler çok değerli eksik olma daha iyi tatiller geçirmen ve tekrar görüşmek dileği ile

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR