Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan askdenizim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,364

askdenizim

Yeni Üye
Yer
AnkarA
Ağustosta rize ayder yaylasında 1 haftalık kamp kuracağız
1adet 2 kişilik çadır,2 adet uyku tulumu,2adet çanta ve kamp malzemelerine ihtiyacımız vardır.daha önce kampa gitmediğizden dolayı tecrübemiz yok akıllı bir alışveriş için yardımlarınızı bekliyoruz.

Etiketler
Ynt: Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız

Bu çadır işimi görürmü yada herhangi bir çadır öneriniz varmı?
http://www.hakelkamp.com/default.asp?git=9&urun=530#.

geçen gün ayderdeydim baktım çadır kamping yazıyor fiyatlerı sordum çadır başı 25 istiyor karavan başı elektrik dahil 50 karavan yeri güzel değil ama çadır yeri idare eder...çadır yeri hotel restarant kısmının arasında bir kısmı boş bana göre insan kamp yaptımı özgür olmalı böyle sağında solund a onu kısıtlayan şeyler hoş değil bana göre

Ayder ile ilgili kafama takılan tek bir konu var oda şu çadırı herkezle beraber kurmak.Ayderde başka bir yere herkezden bağımsız çadır kurmak jandarma tarafından yasakmış. O bölgeyle ilgili bildiğiniz kamp kurulabilecek başka alan varmı Pokut yaylasıda olabilir.

Merhaba.Ben Rize Çamlıhemşin'liyim.Ayder'e giderken çamlıhemşinden geçiyosunuz.Ben hemen hemen hergün Ayder yaylasındayım.Yöresel enstrümanımız olan Tulum ' un icracısıyım.Ayder yaylasında çadır kurmak yasak.Sadece Derkan 34 nick li abimizin dediği yerde ücretli kamping yapılıyo.onuda tavsiye etmem daracık bir alanda çadır kuruyosunuz 25 lira da para veriyosunuz yaptığınız sadece para verip yatmak.Ama Ayder yaylasından daha yukarlarda Avusor , Kavrun yaylaları var oralarda çadır kurmanızı tavsiye ederim.Alışveriş yapabileceğiniz yerler mevcuttur.Daha detaylı bilgi isterseniz yardımcı olurm.

Temmuz ayının ilk haftası ayder'de çadır konaklamalı gezi planlıyordum , internetten araştırdığım kadarıyla kamping tarzında Ihlamurlar altında camping var . Başka camping var mı ? Bir de bu tarihlerde hava nasıl oluyor genelde , yağış olur mu ?

aynen öyle sadece Ihlamurlaraltı kamping var buranın havasını biliyosunuz muhakkak yağmur yağar.

en son bu ürünü aldım 2 kişilik çok rahat ve gayet kullanışlı bi ürün isterseniz göz atabilirsiniz

http://www.kutupayisi.com/Loap-Berg-2_1338.html?search=loap%20berg#0

doskuda_53' Alıntı:
Merhaba.Ben Rize Çamlıhemşin'liyim.Ayder'e giderken çamlıhemşinden geçiyosunuz.Ben hemen hemen hergün Ayder yaylasındayım.Yöresel enstrümanımız olan Tulum ' un icracısıyım.Ayder yaylasında çadır kurmak yasak.Sadece Derkan 34 nick li abimizin dediği yerde ücretli kamping yapılıyo.onuda tavsiye etmem daracık bir alanda çadır kuruyosunuz 25 lira da para veriyosunuz yaptığınız sadece para verip yatmak.Ama Ayder yaylasından daha yukarlarda Avusor , Kavrun yaylaları var oralarda çadır kurmanızı tavsiye ederim.Alışveriş yapabileceğiniz yerler mevcuttur.Daha detaylı bilgi isterseniz yardımcı olurm.

Avusor veya kavarun yaylaları kalabalık olur mu temmuz ağustos gibi ?

merhabalar deniz bey ben temmuz ayında aydere gittim bir akşam üstü bir yağmur başladı sanki afetti cadır da falan kalmak imkansız benimde aracımda cadırım vardı . inşalalh sizede öğle bir yağmur denk gelmez. maceralarınızı fotolarınızı bekiyoruzz cadırın içine şişme yatakda alınması iyi olur ..yerden ne kadar yüksek olursa iyi oluyo malum toprak cekmesin .. ;)

Kamp malzemelerimiz tamam bize bu yolda yardımlarını esirgemeyen bütün arkadaşlara ve ankara ülkü alan pasajındaki buzul outdoor ailesine ve hakan abime teşekkürü borç bilirim

iki hafta önce karadeniz gezisi yaptım , ayder yaylasınada uğradım,ama kamp için pek uygun görmedim, çünkü etrafı hep restaurant ve çay bahçeleri dolu gece geç saatlere kadar faaller, bunedenle kamp keyfi yaşayamazsınız, ama gezmek ve fotoğraf çekmek için çok ideal biryer,,

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    108.6 KB · Görüntüleme: 537

ayder yaylasında, kamp kursanızda, bir kamp ruhunu hissedemezsiniz, çünkü etrafta çay bahçeleri geç saatlere kadar açık ve müzik seslerinden keyfli bir kamp olmaz, ama gezip resim çekmek, doğanın güzelliklerini görmek için çok ideal

2.jpg

erzurum tortum şelalesi.jpg

erzurum tortum şelalesi1.jpg

camlı hemşin.jpg

Selam,
Ayder yaylasını gçtikten sonra aşağı kavun yolu üzerinde nehirin üzerinden geçen ufak bir köpru var. Buraya geldiğinizde etrafta çadırlar göreceksiniz zaten burada kamp kuracak güzel yerler var.
Orman içi olması nedeni ile hava erken kararır bilginiz olsun. sabah da sis ile uyanırsınız :smiley:

CAN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR