Arama sonuçlarınız

1. S

lütfen yardım çok kararsızım

Ynt: lütfen yardım çok kararsızım Yeniyetme halimle şöyle bir yorum getirebilirim. Bütçeniz sınırlı ise girmeyin bu işe. Ben de bir Willys sahibi oldum geçen hafta. Benim amacım aracı orijnalleştirmek oalcak ama CJ-5 gibi bir araca yapıalcak modifiyelerin sınırı yok. Cebinizi kurutur valla...

2. S

Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın.

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. Üye olmadan önce de Seyit hocayı okuyordum zaten. Onun fikirleri öncelikli bana. İşte o, orijinal olmayan yerleri olabildiğince söyleyebilirseniz memnun olurum. Ustasına göstermeye gittiğimde de seceresini çıkarttıracağım. İç aksamın değilse...
  3. S

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. Benim de asıl amacım o aslında. En azından motor ve alt sistemlerinin orijinal olmasını istiyorum. Tekerlek ve jant mevzusunu bir daha düşüneceğim. İkinize de teşekkürler.

4. S

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. Tekrar sağolasın abim. Seyit hocam, ne hikmetse cevap yazamıyorum özel mesajına.
  5. S

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. Babadan geçme benimki. Onda da 73 İmpala'yla 76 Nova vardı. İki tane de tosbağa vardı bir zamanlar. Epey yardımı dokunacak zaten bana. İkimizin birlikte projesi gibi.

6. S

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. Eğlencesi burada ama. Aramaya başladığımda kriterim, idamesini karşılayabileceğim, sağlam, evrakları temiz bir araç bulmaktı. İşte bu araç o araç. Olsun varsın disk fren olmasın. Eskiden disk mi vardı =D bu "cipler" üstüne koyduğumuz her şeyi...

7. S

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. Neden yanlış anlaşılma olsun. Hepinizin farklı farklı araçları var, hepinizin ibretlik hikayeleri var bu düldüller ile ilgili. Belki dediğin gibi çıkar @evedillaz. Her gün sanayiye gitmem gerekir. Olsun varsın, adam edene kadar çekeriz...
  8. S

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. Umarım öyle olur.
  9. S

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. Olur mu öyle şey... Benim de en büyük isteklerimdendir sağlam bir CJ-5 toplayıp asfaltın, çamurun canına okumak ama cidden fazlasına bütçem el vermiyor. Aracın sağlam olduğunu biliyorum. Her gün kullanılan, bakımları tam bir araç. Bildiğim...

10. S

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. Neyse artık çok geç. Anlaşmaya vardık, alıyoruz güzeli.

11. S

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. Hocam ben belki motoru küçültmeyi düşünüyorum sen bana 6 silindir diyorsun. Olsun varsın, 6 silindirin güzelim sesini duymayayım, ışıklarda drag kalkışı yaşatmasın bana. Hoş, kaya tırmanacağım da yok. Fazla gelir bana 70+ cj5. İstanbul gibi...
  12. S

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acil-sahibinden-satilik-cj567-model-63419030/detay Gittik gördük, biz beğendik. Orijinal hurricane motoru var ama küçük yazdırılmış. Size de bir sorayım dedim. Bir aydınlatabilirseniz, alınır mı, alınmaz mı... Genellike şehir içinde...

13. S

CJ SAHİBİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Ynt: CJ SAHİBİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ Seyit hocam, yeni üye olmamdan gerek mesajına dönemiyorum. Haberleşebileceğimiz bir mail adresin varsa onu iletebilir misin acaba?
  14. S

yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum Hayırlı olsun. Darısı başıma.
  15. S

CJ SAHİBİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Ynt: CJ SAHİBİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ Yeni konu bulmuşken ben de sorayım artık. Genç bir öğrenciyim. Hafta sonu ağırlıklı kullanmak için bir CJ toplayacağız babamla. Şehir içi ağırlıkla kullanılacak. Araziden de koparmak istemiyorum. Forumdaki 8 sayfanın tamamını da okudum. Bir çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

SON KONULAR

Geri