lütfen yardım çok kararsızım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk50 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,456

Etiketler
Ynt: lütfen yardım çok kararsızım

Yeniyetme halimle şöyle bir yorum getirebilirim. Bütçeniz sınırlı ise girmeyin bu işe. Ben de bir Willys sahibi oldum geçen hafta. Benim amacım aracı orijnalleştirmek oalcak ama CJ-5 gibi bir araca yapıalcak modifiyelerin sınırı yok. Cebinizi kurutur valla. Araç, istediğiniz hale geldiğinde satmak zorunda kalırsanız da çok üzülürsünüz eminim.

1966 model bir araca bu fiyat verilmez biraz daha araştırırsanız bu fiyatlara 1977 model ve daha üstü Jeep CJ serisi araçlar bulabilirsiniz ben olsam biraz dAha bilgi birimi yapıp bütçeme göre 1977 üstü bir araç alırdım seçim size ait.

66 model araç böyle olmaz çamurlukları kısacık olur çerçevesi farklı olur bu aracın ruhsatta öyle yazıyodur yanlış yazılmıştır araç 77 model yada 79 modek olabilir siz sahibine sorun aracın çn frenleri diskmiymiş disk ise 79-80 modeldir kanpana ise 77 model dir yada bir kaç yıl aşagı modeldiir ayrıca araç güzel lastigi jantı var iiçi iyi durumda bence bu fiyata alnır bir araç aldıktan sonra bi bestop tente takınca harika olur ruhsatta 66 yazıyor ise oda düzeltilebiliyor alırken aracın motor ve şase numarasına dikkat edin ruhsata uyuyormu en hassas yön bu çünkü degişik çıkınca sorun olur.

bencede bir çelişki var 66 model gibi durmuyor
ama ruhsat ile araç bilgileri çelişse bunu galeri satmazdı
hayırlısı bakalım daha tecrübeli arkadaşlar noktayı koyacaktır
fiyat / görüntü oranı fena değil, sadece jant lastik 1500-2000 lira eder biraz da pazarlık payı daha makul hale geliyor sanırım

çok çok teşekkür ederim kafam çok karışıktı bir de bana cazip gelen yönü 2.0 motor olması yakıt açısından diğerlerine göre az yakar bir konuda daha beni aydınlatırsanız sevinirim aracı alırken nelerine dikkat etmeliyım cj 5 lerde motor ve şase numarası başka nereleri önemlidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR