Arama sonuçlarınız

1. mardin47

Resımdeki Arıza Hakkında Yardım

aracınız elektıronik ise sanırım rolanti motoru bozulmuştur benim megana taksi varken kendiliginden gaz veriyordu elektıronik olarak beyin rolantiyi ayarladıgı için motorun stop etmemesini saglıyor rolanti bozuldugu için takılı kalıyordur

2. mardin47

İhalede Satılacak Ducato Karavan

Ynt: İhalede Satılacak Ducato Karavan bu halde almak akıl karı degil bence iyiki almamıssınız...
  3. mardin47

2001 Model Suzuki Vitara JLX

Ynt: 2001 Model Suzuki Vitara JLX araçta lpg varmı ? yoksa dizelmi ?

4. mardin47

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY kendinizi baska ülkeyle kıyaslamayın dedim demek istedigim her ülkenin kendine göre bir vergi (soyma) sistemi vardır amerikada her vadandasının büyük hacimli lüksx araç küllandıgını sanıyorsunuz sanırım ada izlediginiz filimlerden...
  5. mardin47

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY ilerde gidecegim için orda gürbetligin ne oldugunu bilirsiniz insan bazen boş vaktinde yurt taşlarıyla bir araya gelme zurunlulugunu hisseder orda türkce konusan birini görmek demek altın bulmak demektir :P :P :P

6. mardin47

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY veya ben katılın katılmayın diye bişey demedim protosto yu istediginiz gibi yapabilirsiniz o kişisel iradenizle yaptıgınız bişey iradenizde özgürsünüz ;D :D iradeniz benim yazdıgım birkaç ( saçmalıga ) baglı degil sanırım ...

7. mardin47

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY babanızın iletişim adreslerini ozelden yollarsanız memnun olurum orda türk derneklerinde belki birgün bir araya gelipte senin şu yazdıklarını bir anı olarak anlatırım ona ?
  8. mardin47

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY köyden büyük şehire inince hiç yaramadı
  9. mardin47

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY hakaret diye algılamayın yanlış anlamayın türkcem cok iyi degil

10. mardin47

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY bende new jersey de oturdum vize falan gerekmiyor benim içinde greencard ım var size bi iyi güleyim gene :D :D :D :P :P :P :P baban oranın koylerindemi yaşıyor anlamadım ?

11. mardin47

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY ee o gülen arkadaslar nerede ?
  12. mardin47

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY kendiniz inanmıya bilirsiniz sizi inandıracak halimde yok tabi oraları hayal edemedigin için belkide kusursuz bir ülke olarak gürdügündendir tabi insanın ön yargılarını yıkmak atomdan daha zordur ha bide dilerseniz ben 2013...

13. mardin47

Satılık Disco 1 1997 3.9 V8

Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8 yıllık vergisi nekadar bu aracın ?
  14. mardin47

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY iyide kıyaslamayı yanlıs yapmıssın amerikada 1 dilim karbuz 100 dolar en kötü ev kirası 1500 dolar araba akaryakıt ucuz ama orda soludugun havanın vergisini dahi ödüyorsunuz gida cok pahalı kıyaslaman yanliş ucuz bir ülkede yaşıyoruz ...
  15. mardin47

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? kesin isuzu bayiliginle bir ilişkinvar....

16. mardin47

Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir)

Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir) aracın iç resimleri yokmu bide araç dizelmi ?
  17. mardin47

Yapmadan Dönme

mardindne görüntüler slm... arkadaslar ismim ümit sizlere kendi opjektifimden merdinde cektigim fotografları paylaşıyorum . umarım beyenirsiniz Telif hakkı :kopyalanması ve başka forumlarda iznim olmaksızın yayınlanması yasaktır....( Kısaca, orijinal bir yapıtın, eserin kopyalanmasına...
  18. mardin47

Satılık - 1985 Model Koca Ayak Hilux

Ynt: Satılık - 1985 Model Koca Ayak Hilux hayırlı olsun :) burdan birine gitmeside iyi olmus bende bu araclardan bitane almak istiyorum sürüş izlenimlerini benle paylasırsan sevinirim bende bitane 88 model buldum almada teredüt ediyorum arazide nasıl acaba denildigi kadar başarılımı ?

19. mardin47

Ynt: Satılık - 1985 Model Koca Ayak Hilux bilseydim bu fiyata verecegini alırdım hayırlısı olsun bize kısmet degilmiş :)
  20. mardin47

Ynt: Satılık - 1985 Model Koca Ayak Hilux kaça satıldı merakediyorumda ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri