aybars233' Alıntı:Koydede oturabilir koylu olmak ayip bir seydegildir hatta (koylu millet in efendisidir) sayin mardin47.ama kendisi makina muhendisi bas muhendislik yapiyor
Kendisinin iletisim adresini size NEden yollamaliyim ki ;D sizin bize inanmaniza ihtiyacimiz mi varki ;Dmardin47' Alıntı:babanızın iletişim adreslerini ozelden yollarsanız memnun olurum orda türk derneklerinde belki birgün bir araya gelipte senin şu yazdıklarını bir anı olarak anlatırım ona ?
veyaaybars233' Alıntı:Neyse konuyu dagitmayalim.buradaki insanlar salak degil dusunebilen insanlar kimseye zamlari protesto etmeyin halinize sukredin die akil vermeyin.isteyen katilir isteyen katilmaz.saygilar
Turkcem kotu dediniz ama masallah benden daha iyi seciyorsunuz kelimleri oda ilgincmis.benim takildigim laf su halinize sukredin dediniz ya o.biz zaten halimize sukrediyoruz merak etmeyin ama enayi yerine konulmak istemiyoruz Ben 4000 motor ustu araca bindinmi yillik 17 bintl odemem lazim haberin varmi Benz in olmus 5 tl Sen diyorsunki halinize sukredin.orda durcan istemardin47' Alıntı:veya
ben katılın katılmayın diye bişey demedim protosto yu istediginiz gibi yapabilirsiniz o kişisel iradenizle yaptıgınız bişey iradenizde özgürsünüz ;D iradeniz benim yazdıgım birkaç ( saçmalıga ) baglı degil sanırım ...
aybars233' Alıntı:Kendisinin iletisim adresini size NEden yollamaliyim ki ;D sizin bize inanmaniza ihtiyacimiz mi varki ;D
aybars233' Alıntı:Turkcem kotu dediniz ama masallah benden daha iyi seciyorsunuz kelimleri oda ilgincmis.benim takildigim laf su halinize sukredin dediniz ya o.biz zaten halimize sukrediyoruz merak etmeyin ama enayi yerine konulmak istemiyoruz Ben 4000 motor ustu araca bindinmi yillik 17 bintl odemem lazim haberin varmi Benz in olmus 5 tl Sen diyorsunki halinize sukredin.orda durcan iste
reha' Alıntı:Arkadaşlar,
birbirimizi kiracak "kelimeler/cumlelere" lutfen dikkat edelim.. ki guzel bir tartisma ortamini koruyabilelim.. .. Ayrıca, (bir arkadsimizin da belirttigi gibi) ulkemizdeki akaryakit zamlari.... lutfen, konuya sadik kalalim..
Ve kisisel bir yorum... "Cehennemdeki zebanisiz Turk kazani" dogru galiba..
herkese guzel bir haftasonu diliyorum. reha
lütfetmişler.büyük indirim olacak!!aybars233' Alıntı:MUJDE Akaryakittaki avrupa kultur vergisi kaldiriliyormus.Benzinden alinan 1.5 kurus Mazottan alinan 1 kurusu ise artik odemeyecekmisiz..KAYNAK; http://haber.ekolay.net/haber/2705/1023076/Ara%C3%A7-sahiplerine-m%C3%BCjdeli-haber.aspx
maresal' Alıntı:lütfetmişler.büyük indirim olacak!!