Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY
NOT:Öğretmen maaşı 1970 tl yazılmış bu rakam iki çocuklu eşi çalışmayan ve 3.dereceye yükselmiş öğretmen maaşıdır.meslekte iki yılı geçmiş çocuksuz bir öğretmenin aldığı Mart 2012 net maaşı 1630 tl dir.
insaf desek insafsızlar insafa gelir mi?Gelmez...kimse "ya böyle iş olur mu?" der mi?Demez...Herkes yine halinden memnun yaşamaya devam eder mi?Eder...Benzin olmuş 4.7 lira kim ses çıkarıyor ?Hiçkimse...O Amerika var ya hani insanları sistemin çarklarında yoğrulmuş deriz, koyun gibidirler deriz ya işte o insanlar benzine gelen birkaç cent zammı çok görüp protestolara başlamışlar bile ki o amerikada benzin 1 dolar bile değil ve birde çalışanların kazandıkları var onu da aşağıya Türkiye ile karşılaştırmalı ekliyorum, buyrun gerisini hep beraber şapkamızı önümüze koyup bir düşünelim...aybars233' Alıntı:Babam amerikada Chrysler bayisine gitmis yeni grand Cherokee yi test etmis daha sonrada fiyat almis (35.000 $) yani Turk lirasi karsiligi 63 bintl ;D ve asil bomba vergilerle birlikte turkiyedeki 2.El fiyati
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-koluman-ankara-2011-grand-cherokee-3-0crd-limited-73753938/detay yani size kisaca soyle diyim beyler turkiyede 0 aldiginiz bir adet grand Cherokee parasi ile amerikada 4 adet grand cherokee aliyorsunuz.(hadi kizlar okula) die bir kampanya vardiya simdi Ben onu degistiriyorum.hadi beyler huniler kafaya
NOT:Öğretmen maaşı 1970 tl yazılmış bu rakam iki çocuklu eşi çalışmayan ve 3.dereceye yükselmiş öğretmen maaşıdır.meslekte iki yılı geçmiş çocuksuz bir öğretmenin aldığı Mart 2012 net maaşı 1630 tl dir.