Niyazi bey yok oyle birsey ya bunlar yapilan zamlari savunan insanlar.enerji bakaniyla ayni kafadaki insanlar.bakana soruyorlar ne olacak bu zamlar e dunya devi diger ulkelerde zam yapiyor diyor.yav arkadas sayin bakan senin nasil bir mantigin var allah askina o diger dunya devi olan ulkelerle bizim refah seviyemiz birmi.yapin iscinin emeklinin maasini 4bin 5binlira ozaman diyelimki eyw mazot 4tl olsun.ben akpartiye saldirmiyorum chp de mhp de kim gelirse gelsin habire zam habire zam.birtek erbakan hoca efendi beyin zamaninda isciye memura rekor zamlar yapildi diye hatirliyorumsisdagili61' Alıntı:Merhaba arkadaşım,
Benim şükretmem KARPUZ FİYATLARINA acaba diyorum bir gemi doldurup göndersek satabilirmiyiz diye düşünmeye başladım.
Malum karpuz bizim ülkemizde tarlada kalıyor.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
beverly hills he?mardin47' Alıntı:iyide kıyaslamayı yanlıs yapmıssın amerikada 1 dilim karbuz 100 dolar en kötü ev kirası 1500 dolar araba akaryakıt ucuz ama orda soludugun havanın vergisini dahi ödüyorsunuz gida cok pahalı kıyaslaman yanliş ucuz bir ülkede yaşıyoruz ...
Kısa ve net cevap.maresal' Alıntı:beverly hills he?
kendiniz inanmıya bilirsiniz sizi inandıracak halimde yok tabi oraları hayal edemedigin için belkide kusursuz bir ülke olarak gürdügündendir tabi insanın ön yargılarını yıkmak atomdan daha zorduraybars233' Alıntı:Niyazi bey yok oyle birsey ya bunlar yapilan zamlari savunan insanlar.enerji bakaniyla ayni kafadaki insanlar.bakana soruyorlar ne olacak bu zamlar e dunya devi diger ulkelerde zam yapiyor diyor.yav arkadas sayin bakan senin nasil bir mantigin var allah askina o diger dunya devi olan ulkelerle bizim refah seviyemiz birmi.yapin iscinin emeklinin maasini 4bin 5binlira ozaman diyelimki eyw mazot 4tl olsun.ben akpartiye saldirmiyorum chp de mhp de kim gelirse gelsin habire zam habire zam.birtek erbakan hoca efendi beyin zamaninda isciye memura rekor zamlar yapildi diye hatirliyorum
Sayin mardin 47 benim vizelerle ugrasmama gerek yokki benim zaten amerikan vatandasligimda var babamdan oturu ;D ayrica babam surekli isi geregi texas ve newleans arasinda gidip geliyo.dun aradim baba dedim bir arkadas amerikada en ucuz ev kiralarinin 1500 dolar oldugunu ve bir dilim karpuzunda 100 dolar oldugunu soyledi ne diyorsun dedim.kaziklamis olmasinlar onu dedi.ayrica amerikada farzedelim karpuzun dilimi 100 dolar bu bizim ulkede yapilan zamlarin dogru oldugunumu gosterir ne alaka yani ;D?mardin47' Alıntı:ee o gülen arkadaslar nerede ?
aybars233' Alıntı:Buarada resimler guzelmis newyork havasi yaramis olmali
Koydede oturabilir koylu olmak ayip bir seydegildir hatta (koylu millet in efendisidir) sayin mardin47.ama kendisi makina muhendisi bas muhendislik yapiyormardin47' Alıntı:bende new jersey de oturdum vize falan gerekmiyor benim içinde greencard ım var size bi iyi güleyim gene baban oranın koylerindemi yaşıyor anlamadım
?