evet 2.4 dizel yeni fotolarını eklerim araç arkadaşımın aracıtahadbx' Alıntı:Merhabalar. Araç dizel değil mi? Kaç motor ve başka fotolar var mı?
evet 2.4 dizel yeni fotolarını eklerim araç arkadaşımın aracıtahadbx' Alıntı:Merhabalar. Araç dizel değil mi? Kaç motor ve başka fotolar var mı?
araç sahibi arkadaşımla görüşüp bilgi veririm ilginize teşekkürlersmaile' Alıntı:benim bir gercekten temiz bir zj em var eyer gercekten temiz bir araba düşünüyorsa bunu bi degerlendirsin 96 model degişen boya asla yoktur cok temidir bi bakmakta fayda var bende hılux arıyorum selamlar
sahin05' Alıntı:araç satıldı teşekkürler
valla dostum araç sahibi arkadaşım çok yufka yüreklidir 8 tane çamur lastiğiyle ve jantlarıyla bedavadan biraz pahalı oldu 13.500TLmardin47' Alıntı:kaça satıldı merakediyorumda ?
sahin05' Alıntı:valla dostum araç sahibi arkadaşım çok yufka yüreklidir 8 tane çamur lastiğiyle ve jantlarıyla bedavadan biraz pahalı oldu 13.500TL
valla bilseydim ben alırdım dedimya arkadaşım çok yufka yüreklidir adamlar sırf il dışından geldiler diye verdi motoru sıfır toplandı arka difi sıfır takılmıştı alan arkadaş güle güle kullanır inşmardin47' Alıntı:bilseydim bu fiyata verecegini alırdım hayırlısı olsun bize kısmet degilmiş