Arama sonuçlarınız

1. M

Bu Anahtar Zj'ye Mi Ait ? Zj'ye İse Nerede Kullanılıyor ?

Ynt: Bu Anahtar Zj'ye Mi Ait ? Zj'ye İse Nerede Kullanılıyor ? Sorry. Soruyu yanlış anladık. Sent from my iPhone using Ta

2. M

Bu Anahtar Zj'ye Mi Ait ? Zj'ye İse Nerede Kullanılıyor ?

Ynt: Bu Anahtar Zj'ye Mi Ait ? Zj'ye İse Nerede Kullanılıyor ? Yakıt depo kapağı anahtarı. Sent from my iPhone using Ta
  3. M

Herkese Slm....

Ynt: Herkese Slm.... Şimdiden hayırlı olsun diyelim

4. M

Enjektör

Ynt: Enjektör Teşekkür ediyorum.
  5. M

Enjektör

Ynt: Enjektör Enjektörün siparişini ingiltereden verdim. Kısmetse 1haftaya kadar elimde.

6. M

Enjektör

1997 grand cherokee 2.5 td elektrikli enjektörü nerede bulabilirim? Fiyatı hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

7. M

Zj arka diferansiyel

Ynt: Zj arka diferansiyel Teşekkür ederim. Sağolun
  8. M

Zj arka diferansiyel

Ynt: Zj arka diferansiyel Ustam aslında içi lazım dedi fakat ben komple değiştirsek daha mı iyi olur ki diye düşünüyorum. Birde ortalama fiyatları nerelerdedir acaba?
  9. M

Zj arka diferansiyel

1997 zj arka diff. Nerede bulabilirim? Bildiğiniz yerleri paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim.

10. M

Dizel motor yerine benzinli motor

Ynt: Dizel motor yerine benzinli motor Evet yakıt tüketimi kötü değil.

11. M

Ynt: Dizel motor yerine benzinli motor Aslında bunu araştırmak lazım. Teknik açıdan ne derece mümkün olabilir?
  12. M

Ynt: Dizel motor yerine benzinli motor 2.5 td pajero kullandım. 2.5 td cherokee tartışmasız çok çok daha kuvvetli fakat sonuçta dizel işte.

13. M

Ynt: Dizel motor yerine benzinli motor Evt araç sağdan direksihon
  14. M

Direksiyondaki boşluk

Ynt: Direksiyondaki boşluk Aracı ön düzenciye götürüp kontrol ettirdim sadece kutuda boşluk var dedi. Rot başı rot kolları burçlar hiç bir şey yok dedi. Direksiyon amortisörüde yeni değişmiş. Ama şöylede bir durum var. Direksiyonu olduğu yerde sağa sola hareket ettiriyorum tekerlekler hemen...
  15. M

Direksiyondaki boşluk

Ynt: Direksiyondaki boşluk Ben kıbrıstayım ve burda bu işi yapacak usta yok. Söküp gönderecem Türkiye'ye

16. M

Direksiyondaki boşluk

1996 xj aracımın direksiyonunda biraz boşluk var. Bu araçların direksiyon kutusunun tamiri var mıdır? Bu işin ustası istanbulda kimdir? Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  17. M

Ön göğüs değişikliği

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Aracımın aynısının bir üst modeli var elimde ingilterede. Kullandığım araç kıbrısta. İngilteredeki aracı buraya getiremiyorum. Fakat parçalayıp getirme şansım var. Buradaki aracım 1996 xj 2.5 TD. Oradaki aracım 1997 xj 2.5 TD. Göğüsleri ve kapı döşemeleri...
  18. M

Cherokee Yardım

Ynt: Cherokee Yardım Araç çok güzel görünüyor. Şimdiden hayırlı olsun.

19. M

Ynt: Dizel motor yerine benzinli motor Motordan memnuniyetsizliğim şu şekilde, performansı biraz düşük gibi. Örneğin araçta toplam 4 kişi iken rampada durmak gerekirse eğer kalkışlarda ve 2 ye atıp toparlamasında epey sıkıntılı
  20. M

1996 cherokee 2.5 td düz vites aracıma 4.0 benzinli motor takılabilir mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri