Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1996 xj aracımın direksiyonunda biraz boşluk var. Bu araçların direksiyon kutusunun tamiri var mıdır? Bu işin ustası istanbulda kimdir? Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Cok mesakatli bir is degil,takim contasinin yenisini al ama kacirma yapmasin sonra 2 kere iscilik yapma 100 liraydi diye hatirliyorum.nerdesin ona gire usta soyliyim
Nerden biliyosun direksiyon kutusunda bosluk oldugunu ? Rot baslarina direksiyon amortisorune rot koluna vs alt duzeni bi kontrol et once en son care direksiyon kutusunu acmak olmali diye dusunuyorum.direk kafadan en pahali cozume gitme,diger ihtimallere bak belki oralardan olabilir
Ayrica madem kibristasin bu parcalarin hepsini ebay den getirt size cok ucuza gelir diye dusunuyorum.bizim icin bulunmaz nimet orasi orda yasio olsam yaptigim araba dillere destan olurdu heralde
Aracı ön düzenciye götürüp kontrol ettirdim sadece kutuda boşluk var dedi. Rot başı rot kolları burçlar hiç bir şey yok dedi. Direksiyon amortisörüde yeni değişmiş. Ama şöylede bir durum var. Direksiyonu olduğu yerde sağa sola hareket ettiriyorum tekerlekler hemen tepki veriyor. Sanki çok bir boşluk yokmuş gibi geliyor bana.
3 adet Jeep'im oldu, direksiyonlarının ilk bir kaç cmsinde hepsinde hissiyatsızlık vardı. Boşluk gibi geliyor insana ama eğer sürerken sorun çıkarmıyorsa alışıyorsunuz, alt takım sağlam aldıktan sonra direksiyon kutusunu açtırıp milyarlar dökmenin lüzumu yok bu olay için kanımca.. Eski mercedeslerde de direksiyonlar böyledir çoğunda