M montero 3.5 Ana Kamp Mesajlar 25 Tepkime Puanı 0 14 Kas 2014 #1 1997 zj arka diff. Nerede bulabilirim? Bildiğiniz yerleri paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim.
oguzhan3434 Zirve Mesajlar 1,900 Tepkime Puanı 6 15 Kas 2014 #2 Ynt: Zj arka diferansiyel Komple mi lazim dif ici mi lazim biraz daha aciklayarak anlatirsaniz yardimci olurum imitellide var cikmacilar o tarafta bulabilirsiniz Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Zj arka diferansiyel Komple mi lazim dif ici mi lazim biraz daha aciklayarak anlatirsaniz yardimci olurum imitellide var cikmacilar o tarafta bulabilirsiniz Sent from my iPhone using Tapatalk
M montero 3.5 Ana Kamp Mesajlar 25 Tepkime Puanı 0 15 Kas 2014 #3 Ynt: Zj arka diferansiyel Ustam aslında içi lazım dedi fakat ben komple değiştirsek daha mı iyi olur ki diye düşünüyorum. Birde ortalama fiyatları nerelerdedir acaba?
Ynt: Zj arka diferansiyel Ustam aslında içi lazım dedi fakat ben komple değiştirsek daha mı iyi olur ki diye düşünüyorum. Birde ortalama fiyatları nerelerdedir acaba?
oguzhan3434 Zirve Mesajlar 1,900 Tepkime Puanı 6 15 Kas 2014 #4 Ynt: Zj arka diferansiyel Ikitelli jeep diye bi arattir zaten bitane var yasli aksi bi amca cikacak telefona ozunde iyi biridir. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Zj arka diferansiyel Ikitelli jeep diye bi arattir zaten bitane var yasli aksi bi amca cikacak telefona ozunde iyi biridir. Sent from my iPhone using Tapatalk
M montero 3.5 Ana Kamp Mesajlar 25 Tepkime Puanı 0 15 Kas 2014 #5 Ynt: Zj arka diferansiyel Teşekkür ederim. Sağolun