Arama sonuçlarınız

1. stumpforte

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Zonguldak usulu Adana Kebap (!) ya da başka bir deyişle soslu kebap yemeden dönerseniz, kendinize yazık edersiniz. Şayet ben Adana Kebabı Zonguldak'ta soslu olarak tanıdım, kebabın orjinalinin sossuz olduğunu öğrendiğimde ise ciddi bir hayal kırıklığı yaşamıştım. Kebabın...

2. stumpforte

Zonguldak! Emeğin Başkenti...

Ynt: Zonguldak! Emeğin Başkenti... Doksanların başında silinmiş, gözden çıkarılmış bir kentten bahsediyoruz... Neredeyse 20 yıl geçti, şehir hala yerinde sayıyor ve dediğiniz gibi bize verilen sadece boş vaatler... Karadeniz sahiline bir bakın, kentlerin her geçen gün ne kadar aşama...
  3. stumpforte

Büyük Madenci Yürüşü (30.11.1990 - 06.02.1991)

Bundan tam 18 yıl önce... 30 Kasım 1990'da Zonguldak'ta başlayan ve yüzbini aşkın insanın katılımı ile 6 Şubat 1991'de Mengen'de son bulan o ayaklanma! Bu detayı hatırlamayanlar ya da atlayanlar için... *Aşağıdaki yazı Birgün gazetesi 8 Ocak tarihli sayısından alıntıdır*...

4. stumpforte

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Merhaba, Ben de bir arkadaşımla birlikte etkinliğe katılmak istiyorum. Aracı olmayanlar başlığı altına bizi de ekler misiniz? Teşekkürler
  5. stumpforte

2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007) Ben de oradayım...

6. stumpforte

Türkiye Avrupa Haritasında İstenmiyor

Türkiye'nin Üzerini Çiziyorlar!.. Kökeni Fransa olan bir internet sitesi, Euro'ların üzerinde yer alan haritalarda Türkiye üzerine kalem ile çarpı atılması yönünde bir kampanya başlatmış! Hedef, 12 ayda bir milyon iki yüzbin banknot üzerinde çarpılanmış Türkiye haritası! Amaç ise gayet basit...

7. stumpforte

Ailemi Seviyorum...

Aytaç Gıda'nın sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ailemiseviyorum.com internet sitesi kullanıma açıldı! Sitede gıda güvenliği, hijyen, sağlıklı beslenme, doğru bilinen yanlışlar, sağlıklı yaşam gibi linklerle sağlık ve gıdalar hakkında merak etiðiniz bir çok şeyi -üstelik anlaşılır bir...
  8. stumpforte

3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (12 Mayıs 2007)

"Adın çıkacağına, canın çıksın!" diyeceğim bizim Sedat için ama 2 porsiyon da kesmez ki onu... Arada Koza kaynamış ona üzüldüm ama ben!.. 2 porsiyon İskender ve Koza?
  9. stumpforte

Zonguldak Festivalleri

Ynt: Zonguldak Festivalleri Bir de 21 Haziran'ı kapsayan haftada Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali var, Zonguldak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen. Listede göremedim eklemek istedim...

10. stumpforte

Koruyucu Gıdalar

Ynt: Koruyucu Gıdalar Arkadaşlar ukalalık olarak görmeyin amabu konuda bir açıklama yapma gereği hissettim. Bir gıda maddesi için şu hastalığı önler, iyi gelir, iyileştirir şeklinde kullanılan ifadeler yanlıştır. Bu işlevleri yerine getiren ürünler ilaç olarak tabir ettiğimiz kimyasallardır...

11. stumpforte

Karadeniz Turu Rotası

Ynt: Karadeniz Turu Rotası Başlagıç noktası için Amasra önerisi yapılmış, gerçekten hoş hoş bir seçim ama otobanda ilerlerken Düzce turnikelerden çıkarak Akçakoca-Ereğli-Zonguldak-Bartın güzergahını kullanıp, Amasra'ya ulaşın diye şiddetle tavsiye ediyorum. Amasra'dan önce de ilginizi...
  12. stumpforte

Zonguldak! Emeğin Başkenti...

Çok eskilere gitmeyen tarihe sahip olan; 1800'lü yılların sonuna kadar ufak bir kasaba iken, Uzunmehmet'in kömürü bulması ile kaderi değişen bir memleketten bahsediyorum, Nam-ı değer Karaelmas diyarı Zonguldak'tan!!! Yakın çevreleri (Ereğli, Amasra gibi) yıllar boyunca uygarlıklara ev sahipliği...

13. stumpforte

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar... Ben Sedat (Nam-ı değer "yol")'un kuzeni Hakan... Güzel paylaşımlar dileğiyle herkese benden de "Merhaba!"

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri