Türkiye Avrupa Haritasında İstenmiyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,606

AYDURAN

Zirve
Yer
İstanbul / Maltepe
Arkadaşlar bana yahoo mail gruplarından birinden ''Türkiye Avrupa Haritasında İstenmiyor'' başlıklı ilginç bir mail geldi... Doğruluğunu bilmiyorum ama sizlerle paylaşmak istedim... Söz konusu siteye girdim, paranın arkasındaki kırmızı çarpı işaretini de gördüm ama almanca bilmediğim için okuyamadım...Eğer doğruysa sinir bozucu bir durum...

Mail şöyle;

Bir arkadaşımın Almanya'da yaşayan kardeşinin gönderdiği bu linkte gerçekten iğrenç bir kampanya gerçeklektirilmektedir. Halktan EURO'ların arkasında bulunan Avrupa haritasında, Türkiyenin bulunduğu yerin kırmızı ile işaretlenmesi istenmektedir...

[attachment=1]

Bu linkte Türkiyenin AB'ye girmemesi için Avrupalılarca yapılan igrenç bir kampanya var. Bilginiz olması için gönderiyorum.

http://de.rayezlaturquie.com/

Etiketler
Ynt: Türkiye Avrupa Haritasında İstenmiyor

Bir avuç serserinin hazırladığı bir site.Euro banknotlarıın arka tarafındaki avrupa haritası resminde Türkiye kısmının üzerine kırmızı çarpı koyarak Türkiyenin AB'ye girme olayına tepki gösterelim diyorlar.
Ko ...ne , rahvan gitsin.Sanki çok meraklıyız.İt ürür , kervan yürür.

Bana gelen mailde ''Avrupalılarca yapılan iğrenç bir kampanya'' ibaresini kullanmışlar ama bence bunlara Avrupalılar demek yerine bir avuç serseri demek daha doğru olur...Haklısınız Nadir Abi...Sanki çok meraklıyız da...

Text almanca , ama köken fransız.Tabii yeni cumhurbaşkanları öyle demeçler verirse , bunların yazdığı az bile.
Neyse , biz işimize bakalım.Önemli olan içersi.

avrupalı diye tabir edilen insanların kendilerini nasıl küçük düşürdükleri aslında ortada arkadaşlar, tahriklere kapılmayalım, onlara benzemiyoruz cunku

Bence de sallayın gitsin, hızla yaşlanan nüfuslarıyla sosyal güvenlik sistemleri 10-15 yıl sonra çatırdadığı zaman, Türkiye'nin Avrupa haritasındaki yeri konusunda daha değişik fikirleri olur ama o zaman da biz "naşşşş" deriz ..

NoRiskNoFun' Alıntı:
Bence de sallayın gitsin, hızla yaşlanan nüfuslarıyla sosyal güvenlik sistemleri 10-15 yıl sonra çatırdadığı zaman, Türkiye'nin Avrupa haritasındaki yeri konusunda daha değişik fikirleri olur ama o zaman da biz "naşşşş" deriz ..

Tabi Super Mario modunda alet çantalarıyla ortalıkta dolaşan Polonya'lılar tüm Avrupa'yı istila etmezse ;D Yakındır AB'nin çökümü ve Avrupa'nın yıkımı ;)

Türkiye'nin Üzerini Çiziyorlar!..

Kökeni Fransa olan bir internet sitesi, Euro'ların üzerinde yer alan haritalarda Türkiye üzerine kalem ile çarpı atılması yönünde bir kampanya başlatmış! Hedef, 12 ayda bir milyon iki yüzbin banknot üzerinde çarpılanmış Türkiye haritası!
Amaç ise gayet basit! Avrupa Birliği'nde Türkiye'yi istemediklerini dünyaya duyurmak! Ama bunu hakarete varan bir boyutta göstermek ne kadar doğru ki?
Bence biz birlik olup bu adamların üzerini çizmeliyiz...
Sitenin linki aşağıda, girip reytinglerini arttırmanızı istemem ama yine de görmenizde fayda var, en az altı farklı dilde hazırlanmış site, basit bir karalama kampanyası değil yani...

http://uk.rayezlaturquie.com/

ya biz almanlarıda kendimize benzetmişiz =)) bizim ülkemizdede ne zaman borsa finans yada işsizlikle ilgili bir sorun olsa hemen milliyetçi duyguları kabartacak hadi yapalım edelim dedirticek faaliyetler başlar bol bol mailler bol bol tv konuşmaları falan bunlarda böyle olmuş :smiley: ülkelerindeki işsizlik sorunu hergün büyüyor yapacak bişi yok hadi para karalıyalım :smiley: keşke karaladıkları paraları türkiyeye yollasalarda bizde asvalt dolgu malzemesi olarak kullansak :smiley:

öyle para karalamayla olsaydı bizim milli koyucumuz tosun tüm okuyanlara koymuştu

sonuna kadar izleyin o çarpıyı koyanlara güzel bir cevap var içinde hahahahahahaha

http://www.facebook.com/feed_prefs.php#/video/video.php?v=38258288697&oid=8162188726&ref=share

cidden güzelmiş ab ye girmeyle ilgili en güzel yorum buydu sanırım =))

ab'nin türkiyeyle oyun oynadığını düşünüyorum ve ne kadar şartlarını gerçekleştirmeye çalışsakta bizi ab ye almayacaklarr

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR