Arama sonuçlarınız

1. arthurilyuts

2013 Yılı 2.dönem Telsiz Amatörlüğü Ehliyet Sınav Tarihi Ve Yerleri Belli Oldu

Ynt: 2013 Yılı 2.dönem Telsiz Amatörlüğü Ehliyet Sınav Tarihi Ve Yerleri Belli Oldu Herkese merhabalar! Istanbul'da Amator Telsizcilik sınavına hazırlık kursu yapan bir yer var mi? Bilen varsa, buraya adres veya tel no. yazabilr mi? Tesekkur! 73'ler!!!!

2. arthurilyuts

2013 Yılı 2.dönem Sınava Hazırlık Kursu

Ynt: 2013 Yılı 2.dönem Sınava Hazırlık Kursu Herkese Merhaba! Peki benzer bir hazirlik kursu Istanbul'da var mi? Yonlendirebileceginiz bir adres veya tel no var mi? Tesekkur! 73'ler!!!!
  3. arthurilyuts

Amatör telsizcilik sınavı için ders notları

Ynt: Amatör telsizcilik sınavı için ders notları Bilgilendirme icin Tesekkurler!!!

4. arthurilyuts

Ynt: Amatör telsizcilik sınavı için ders notları Teşekkür edrim mrnightman! Şimdiden çalışmaya başladım. 'İŞLETME' ve 'ULUSAL VE ULUSLARARASI DÜZENLEME' soruları çok zor görünmiyorlar. Bilmesen bile, biraz mantık yürüterek doğru cevabı bulabilirsin (tıpkı ehliyet sınavlarında olduğu gibi)...
  5. arthurilyuts

Ynt: Amatör telsizcilik sınavı için ders notları Selam Arkadaslar! Kasim 2012 sinavina katilma firsati kacirdim. Peki ben simdi burada verilen linkten "Soru Bankasini" indirip calismaya dusuniyorum, bir sonraki sinava katilmak icin. Peki bu sorular degisecek mi, yok sa her sinafta ayni sorular...

6. arthurilyuts

en pratik şekilde mors nasıl öğrenilir.

Ynt: en pratik şekilde mors nasıl öğrenilir. Herkese SELAM! Mors alfabesinin ogrenmenin en kolay yollardan biri: www.lcwo.net Siteye UCRETSIZ kayit oluyorsun. Orada Turkcesi de var. Toplam 40 ders. Bir ay sonra Turkceyi anliyor gibi Mors Kodunu anliyor olacaksin. Basarilar ve 73!

7. arthurilyuts

Amatör Telsizcilik Sınavı 2012

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı 2012 Ben, İstanbul Taşdelen-Çekmeköy'deyim. Bu arada ilginiz için teşekkür ederim!
  8. arthurilyuts

Amatör Telsizcilik Sınavı 2012

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı 2012 Peki Istanbulda boyle kurs yeri var mi? Ben de katilmak istiyorum. Saygilarla.
  9. arthurilyuts

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Sn, Lantirn! Resimdeki teyp ve kumanda nereden alindi? Montaji nerede yapildi? Kaca maal oldu?

10. arthurilyuts

Duster'a CB (27MHz) anten...

Ynt: Duster'a CB (27MHz) anten... "SafetyFirst" yazdiklarina katiliyorum, o tamamen hakli!!! Eklemek gerekirse, anteninizin bir sase kablosunu yapacaksaniz, bunu "Aracinizin ust tavan barlara" baglamanizi tavsiye etmiyorum. Cunku "Ust tavan bari" aracin asil sasesine sadece iki noktadan...

11. arthurilyuts

cb ve pmr telsiz aldım ama

Ynt: cb ve pmr telsiz aldım ama Merhaba Sn. apotakis! Telsizinizde direk frekans degerini giremezsiniz! Frekanslar kanallara bolunmustur. Alan 48 Plus'ta 400 kanal var. Bunlar 26,965-27,405 MHz arasi. Tum bu kanallar "Bant" 'lara bolunmustur. Her bir "Bant'ta" belli sayida kanal mevcut...
  12. arthurilyuts

Satılık komple cb takım

Ynt: Satılık komple cb takım Sn. mekan42! Cihazlariniza ait resimleri ekleyebilirmisiniz?

13. arthurilyuts

Ynt: Duster'a CB (27MHz) anten... Sn. Avni bey! Adiniza cok sevindim! SWR 1.2 cok iyi bir netice. Tebrikler!!!
  14. arthurilyuts

Ynt: Duster'a CB (27MHz) anten...
  15. arthurilyuts

16. arthurilyuts

Ynt: Duster'a CB (27MHz) anten... Başka örnek:
  17. arthurilyuts