Yeni CD çalar.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lantirn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,672

Lantirn

Dacia Duster Laureate 1.5 dci. 110 bg. 4x4
Yer
YALOVA
Merhaba ; Resimlerde değişiklikleri anlatıyorum.
1. resimde bluetoth üzerinden cep telefonumdan parça çalıyor.
2. resimde gelen çağrıları kabul veya reddeden kumanda
3. resim mikrofon.
4. resim arka cam rezistansı cam açma butonunun yanından klimanın yanına alınmış ve çakmağın etrafındaki sarı ışıklı halka değişmiş ışıksız ve siyah.

Etiketler

Ynt: Yeni CD çalar.

Dacia bana hala dönmedi bu yeni teyp olur veya olmaz diyerek.
Ama anlaşılan, teyp gelse bile direksiyon kumandasına değişicek. Böylece sanırım epey masraflı olucak.
Tahminen 400 TL teyp olsa, 200 TL kumanda olsa işçilik vs. 650-700 TL gii bir fiyat. ???

en güzeli benim ki yaa ;D ;D 2-3 gün uğraştı ama değdi.. tavsiye ederim ;) ;)

27122011923.jpg

arthurilyuts' Alıntı:
Sn, Lantirn!
Resimdeki teyp ve kumanda nereden alindi? Montaji nerede yapildi? Kaca maal oldu?

Kardeş,o teyp yeni model Duster'larda geliyor artık.Teyp değişti yani ,Lantirn kardeşin aracının üstündeydi o teyp yani orjinal...

Bu cd calar meselesine fena takildim..gectigimiz çarsamba gunu Asf yi aradim satis temsilcisiyle gorustum..2012 model aracimi mart ayinda aldim 2 ay gecmeden cd calar degistirdiniz' beni bu magduriyetten kurtarin dedim... Bana maisi arayin biz bir sey yapamayiz dedi...Maisi hem aradim hem mail attim ayni gun icinde cevap geldi...konuyu en yakin yetkili servise bas vurmami ve kararin onlara ait oldugunu ima eden mail geldi. Ben daha servise gitmeden Asf beni aradi ve basvurumun olumsuz oldugunu yapacaklari bir sey olmadigini soyledi.. Bende gerekceniz nedir diye sordum cevabi cok ilginc' ben '' ben birsey bilmiyorum dedi'' yani gerekce yok...ama enteresan bir sey var ben daha servise basvurmadan bir talimatla birisi prosudur falan dinlemeden bileti kesmis...iste size mais mantigi..yillardir somuruyorlar halada somuruyorlar...Biz aptaliz ya nasilsa yillardir bu aptalligi yapiyoruz...sonuc olark tekrar mail attim... Tekrar cevap verdiler... Her 2 maili sizlerle paylasacagim

-- Başvuru Numarası: 24769 İletişim Konusu: Danışmak istediğim bir konu var İletmek İstedikleri: Mart ayında almış olduğum 2012 model Dusterdebasit bir cd çalar vardı...Araçların yeni modeli çıkmamış ve model atlamadan Bluetooth
,USP ve kumandasında değişiklik yapılmış. Yıllar önce aynı durum Fiat albea da olmuş firma tarafından çağrılarak yeni cd çalarlar takılmıştı...Bununla ilgili sizlerden bir açıklama bekliyor...Dusterli günler diliyorum Kayıt Tarihi: 10.05.2012 11:41 Otomobil
Bilgileri ----------------------------------- Marka: Dacia Model: DUSTER Model Yılı: 2012

Sayın Hüseyin Güven,

Satış sonrası ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili yöneltmiş olduğunuz sorularınıza, servis uzmanlığı kapsamında yanıt verilmesi gerekmektedir.
Bu doğrultuda başvuru konunuzla ilgili olarak yetkili bir Renault servisine danışmanızı tavsiye ederiz.
Size en yakın yetkili servisimizin bilgilerine www.dacıa.com.tr adresinden veya 444 99 44 numaralı hattımızı arayıp sorgulayarak ulaşabilirsiniz.

(Çağrı merkezi çalışma saatlerimiz hafta içi 08:00 - 18:00; hafta sonu 10:00 - 18:00 saatleri arasıdır.)

Saygılarımızla,
Dacıa Müşteri Hizmetleri

Gönderildi: 11 Mayıs 2012 Cuma 14:05
Kime: Müşteri Hizmetleri
Konu: Re: YNT: Danışmak istediğim bir konu var

Yetkili servis danismanlarinizla daha irtibata gecmeden, sizin emriniz dogrultusunda hicbir gerekce soylemeden basvurumun olumsuz karsilandigi ASF musteri temsilcisi oldugunu soyleyen kisi tarafindan iletildi...
Daha servidinize basvuru dahi yapmamisken pesinen vermis oldugunuz kararin ne kadar gayri ciddi oldugu gözler önündedir...

Teyp ve diğer değişiklikler konusunda satıcı hiç bir şekilde sorumlu olamaz...Tüm ürünlerin katolog veya ilanlarında bir uyarı vardır...

Üretici ve ithalatçı firma, önceden haber vermeksizin aracın tavsiye ettiği fiyat, tip ve spesifikasyonlarında değişiklik yapabilir.

Sayın Hüseyin Güven,

Göndermiş olduğunuz mesajınız ilgili birimlerimize iletilmiş; konuyla ilgili çalışmalar başlatılmıştır.
İlgili kişilerin incelemelerine istinaden size en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir.
Yaşamış olduğunuz sıkıntı için üzgün olduğumuzu belirtir, Renault olarak her zaman yakınınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,
Dacıa Müşteri Hizmetleri

Sizin yaşamış olduğunuz sıkıntıyı ben daha önce yaşadım ve hukuki yollara baş vurunca yukarıdaki uyarıyı önüme koydular... ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR