Arama sonuçlarınız

1. H

Vitara Baskı Balata Sorunu

ilginiz için teşekkürler anında görüntü oldu meslektaşım

2. H

arkadaşlar baskı balata değişimi esnasında motor inmesi gerekirmi birde nekadardır bu parça?
  3. H

kanister hakkında yardım

Ynt: kanister hakkında yardım takip

4. H

Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz benim arabada kanisterin altından çıkan hortumu alttaki fotağraftaki enjötörlerin ordaki yere takmışlar , tank yazısının olduğu hortumun ucuna bir parça takılı devamında aşağıya doğru gidiyor (zannımca depoya), purge yazısının...
  5. H

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz benbeni arkadaşım fotoğraf çekmeye zamanın olmadı sanırım :(

6. H

Grand Vitara'daki Bu Parça Ne İşe Yarar

Ynt: Grand Vitara'daki Bu Parça Ne İşe Yarar evet aynen öyle alarmın hoparlörü bende birzamanlar uğraşmıştım kablo bağlantısını yapınca ötmeye başlamıştı

7. H

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz teşekkürler oğuz bey bu hortumun girdiği biyer yokmu yoksa böyle dahamı havalı olur)) :) desenize bizim araba yakında çalışmayacak :-[
  8. H

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz bu konuyla ilgili yorumu olan yokmu????
  9. H

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz selam 99 model 2.5 v6 var yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bende çok memnunum orjinal hali ile bu karda kışta daha hiç bırakmadı beni yolda arazide traktörlerin çıkamadığı yere çıtığım oldu yakıtı uzun yolda normal ama arazide 4*4...

10. H

kanister hakkında yardım

Ynt: kanister hakkında yardım bu konu hakkında bilgisi olan yokmu????? :(

11. H

kanister hakkında yardım

bu kutu ne işe yarıyor birde purge den çıkan hortum bağlantı yerinden çıkmış nereye takılacağı hakkında bilgisi olan yardım edebilirmi?
  12. H

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

teşekkürler ilginiz için

13. H

zincirden abartı bi ses gelmiyor ama baskı balata işine girmişken oda değişsin diye düşünüyorum yormlardan okuduğum dediğiniz gibi ama tavsiyeler eşliğinde bir ustaya güvenecez sivasta
  14. H

aracınızla ilgili yaptıklarınızı görünce kolları sıvamak geliyor insanıniçinden ,99 model manuel 2.5 v6 gv var bende baskı balata zincir değişimi ne kadar tutar acaba tavsiye edeceğiniz marka varmı?
  15. H

Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

ellerinize sağlık görünce imrendim doğrusu Allah kazasız belasız keyfini çıkartmak nasip eylesin

16. H

Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.? 1-) oguz1134.......1995 2.0 v6 Vitara MT/ Oğuz Hekimoğlu / İstanbul / Yeşilköy / 34 ah 8958 2-) Arwin...... .....1995 2.0 V6 Vitara MT/ Ahmet Gündüz /İstanbul /Bayrampaşa / 34JR 383 3-) minemanager 1998 2.0 v6 Vitara AT/ Mehmet .........../...
  17. H

teşekkürler hasan bey arabam rampa yukarı hem devri düşüyor hem yavaşlıyor vites düşürmek zorunda kalıyorum tatlı rampalarda bile geri vitese alırken gıcırdama oluyor bazen meslektaşım abdullah bey memmun oldum baskı balata maliyetiyle ilgili bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  18. H

arkadaşlar aracım orjinal 99 model 2.5 v6 vitara sorunum deriyaj çok yukarda kavrıyor usta baskı balata değişmesi gerek diyor araba rampalarda bayılıyor düz yolda iyi gidiyor baskı balatadan dolayımı böyle , değiştirsem fark edermi hem çekişte hem yakıtta birde maliyeti ne olur ? şimdiden...

19. H

sivasda suzuki v6usta tavsiyesi

Ynt: sivasda suzuki v6usta tavsiyesi hava şartları izin verdiğinde çayınızı içmeye gelirim hüseyin bey
  20. H

sivasda suzuki v6usta tavsiyesi

Ynt: sivasda suzuki v6usta tavsiyesi teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf