Arama sonuçlarınız

1. pacemaker61

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri aliağadan en son defender ı ben çıkardım 14 hairanda.kapalı kasaydı.evet yeni gelmemişti.eskii gelenlerin arasından durumu iyi olduğu için sahanın içinde müdürün kullanması için ayrılmıştı.sonradan nato dan bi defender daha geldi.klimalı durumu çok...

2. pacemaker61

Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.ihale ilanlarını ben görüntülebiliyorum mke nin sitesinden.yalnız aliağadaki hurdalığı takip ediyorum sadece.diğerlerine hiç bakmadım.ben 8 bine çıkarttım.yalnız biraz zor oldu.ihaleyi 6300 e...
  3. pacemaker61

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum arkadaşlar sanırım yardıma ihtiyacım var.aracı proje çizdirip 4+1 kişilik yaptırdım fakat yine kapalı kasa kamyonet olarak gececeğini söyledi teknik projeyi çizen mühendis.ben itiraz edince TSE den uygunluk belgesi almaya gitmeyi...

4. pacemaker61

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Taha bey yardiminiza ihtiyacım eminim olacaktır. Ah.et bey bilgilendirdiginiz için sagolun ama suanda bir haftalık surem var islemleri tamamlamak icin. Onun için hidrolik Direksiyon takmayacagim...
  5. pacemaker61

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum Tesekkur ederim :)

6. pacemaker61

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum Çok teşekkür ederim reha bey.evet henüz erken de olsa nasil bişeye bulastigimin farkina vardım.ilk başta hemen yaptirmak taraftariydim lakin şimdi gittiği yere kadar gidecegim bu haliyle :)

7. pacemaker61

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum Ahmet bey dediklerinizi aynen muhendise iletecegim çok tesekkurler bu bilgiler için. Yalnizbi sorum olacak size , arabam hidrolik direksiyon değil. Projeye hidrolik direksiyon yazdirsam , hidrolik olmayan direksiyonla muayeneden...
  8. pacemaker61

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum çok teşekkürler verdiğinz bilgiler için derya bey.muayeneye giriyimde bilgileri paylaşacağım burada :)
  9. pacemaker61

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum evet araç trabzona gelecek bir dahaki haftasonu inşallah :)

10. pacemaker61

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum teşekkür ederim arkadaşlar.derya bey mke bana türk standarları enstitüsü başkanlığına verilmek üzere bir kağıt verdi.o kağıtta aracım 10+1 kişi olarak yazıyor.önümüzdekii hafta içi araç ile birlikte oraya gideceğim.acaba orada 4+1...

11. pacemaker61

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum çok teşekkür ederim :)
  12. pacemaker61

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum biraz boşluğunu aldırdım şaftın ama yinede vurma yapıyor.diferansiyele zarar vermesinden korkuyorum vura vura.şayet vites konusu çok problem değil dediğiniz gibi alıştıkça daha güzel oluyor.yalnız muayeneden geçme konusunda...

13. pacemaker61

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum öncelikler herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. evet derya bey aracı biraz tesadüfen buldum 14 mayıs tarihli ihalede çıkmış. mke aliağa da müdür kullanıyormuş bu aracı saha nın içerisinde.bi kaç yıl önce araç oraya gelmiş...
  14. pacemaker61

uyduruktan bir siyaha boyattım muayeneden geçmek için. o resimlerde bunlar :)

15. pacemaker61

merhaba arkadaşlar hayalimdeki defender a 2 gün önce kavuştum ve 2 gündür sanayilerde uğraşırken nasıl birşeye bulaştığımın farkına vardım :)) ama ne yapalım bulaştık bir kere.yalnız ben hiçbir bilgi sahibi değilim defenderlar hakkında.o yüzden sizlerin çok yardımına ihtiyacım var.aracı MKE den...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri