Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pacemaker61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,788
Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum

Hidrolik direksiyon yazdırırsanız hidrolik olmayan direksiyonla muayene yaptıramazsınız . Ben yazdırın derken aracı toplamak istemizden hareketle hidrolik direksiyonu er geç mutlaka takmak isteyeceksiniz diye düşündüm. Bunun mutlaka projede olması gerekir , ayrıca artık Trabzonda projede hid. direksiyon işlemiyorlar Ankara TSE den uygunluk raporu da olacak diyor makine mühendisleri . Bu durum henüz orda uygulamaya başlamamışsa eğer mak. müh. projeye ilave edip projeyi onaylatabiliyorsa ilk iş bir direksiyon almakta fayda var , araca harcadığınız para geri dönmeyecek ama düz direksiyonlu bir araçta satış daha da zor .
Ayrıca burda artık LR olmayan bir motor için de (Puma vs) proje çizmiyorlar . Bunun için de motor üreticisinden tip-onay belgesi istiyorlar . Puma için teoride bu mümkün gibi görülüyor , çünki Pumayı LR de kullandı . Ama Ford dan veya Otokardan tip onay belgesi almak çok zor iş olsa gerek.

Etiketler

Trabzon sınırları dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Taha bey yardiminiza ihtiyacım eminim olacaktır. Ah.et bey bilgilendirdiginiz için sagolun ama suanda bir haftalık surem var islemleri tamamlamak icin. Onun için hidrolik Direksiyon takmayacagim. Ilerde takarsamda ruhsata işletmeyecegim. Muayeneye giderken sokecegim. Bide koltuk adeti mke den cikarken 11 kisi yaziyor fakar karayollari uygunluk belgesi icin muhendisin cizdigi teknik projede 4+1 olarak degisiyor. Sanirim otomobiil diye gececek ruhsatta bu sayede :smiley:

arkadaşlar sanırım yardıma ihtiyacım var.aracı proje çizdirip 4+1 kişilik yaptırdım fakat yine kapalı kasa kamyonet olarak gececeğini söyledi teknik projeyi çizen mühendis.ben itiraz edince TSE den uygunluk belgesi almaya gitmeyi bir gün daha erteledik ve araştırma yapacağını söyledi otomobil geçmesi için.ben çoğunda otomobil olarak gectiğini söyleyincede uygunsuz işlem yapıldığından falan bahsetti.acaba kandıılıyormuyum mühendis tarafından ? :smiley:)

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin acaba ihale nasıl nerede yapıldı mke nin sitesinde yok takip ediyorum da devamlı ee birde kaça aldınız mke den tekrardan hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :smiley:

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.ihale ilanlarını ben görüntülebiliyorum mke nin sitesinden.yalnız aliağadaki hurdalığı takip ediyorum sadece.diğerlerine hiç bakmadım.ben 8 bine çıkarttım.yalnız biraz zor oldu.ihaleyi 6300 e kazandım lakin sonradan fiyat arttırımı yaptı ihaleyi kaybedenlerden biri , o yüzden karşılıklı açık artırma şeklinde bir ihale oldu , ankaraya gittim.aracın durumu iyi olduğundan alıcısı fazla oldu biraz sanırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR