Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pacemaker61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,786

pacemaker61

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar hayalimdeki defender a 2 gün önce kavuştum ve 2 gündür sanayilerde uğraşırken nasıl birşeye bulaştığımın farkına vardım :smiley:) ama ne yapalım bulaştık bir kere.yalnız ben hiçbir bilgi sahibi değilim defenderlar hakkında.o yüzden sizlerin çok yardımına ihtiyacım var.aracı MKE den aldım. 2500 düz motor kapalı saç kasa 1990 model askeriyeden çıkma.güzel bi toparlatacağım sizlerin yardımıyla inşalah.fotoğrafları yükleyiceğim en kısa sürede :smiley: esenle kalın..

Etiketler
resimler

20130603_200609.jpg

20130603_200621.jpg

20130603_201825.jpg

20130604_210043.jpg

20130603_180823.jpg

Hayırlı olsun bence gayet temiz bir defender almışsınız. MKE de kapalı kasa bulmanıza şaşırdım. bir aralar yok satıyordu kalanlarda koltuğu bile olmayan kötü hurdalardı.

Hayırlı uğurlu olsun. Derya beyin de yazdığı gibi araç çok temiz görünüyor. Ne kadar temiz olursa olsun toplatayım diye sanayiye girerseniz yaptığınız masraf bir daha geri alınamaz , hem de konuyu bilmiyorum diyorsunuz . Bence siz aracı en az bir yıl bu haliyle kullanın , toplama işini sonraya erteleyin.

He he uyduruk boya bu ise, yapılmışı ne olacak ki :smiley:
Gayet güzel, panellerde ne bir vuruk ne bir ezik var.
Kasanın kapı altları, ön göğüs ayna hizasına gelen omuzları ve arka şasi parçası (tampon) sağlam ise,
kaporta yeterlidir.

Uyduruk boyayı yapan kimse bir tanıştırın bizi de.

LRTD5' Alıntı:
He he uyduruk boya bu ise, yapılmışı ne olacak ki :smiley:
Gayet güzel, panellerde ne bir vuruk ne bir ezik var.
Kasanın kapı altları, ön göğüs ayna hizasına gelen omuzları ve arka şasi parçası (tampon) sağlam ise,
kaporta yeterlidir.

Uyduruk boyayı yapan kimse bir tanıştırın bizi de.
Benim kaporta dan düzgün görünüyo abi. :smiley:

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum

öncelikler herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. evet derya bey aracı biraz tesadüfen buldum 14 mayıs tarihli ihalede çıkmış. mke aliağa da müdür kullanıyormuş bu aracı saha nın içerisinde.bi kaç yıl önce araç oraya gelmiş fakat iyi durumda olduğu için satmamışlar kullanmışlar şimdi satışa çıkarmışlar.bana nasipmiş demek :smiley: bende aliağa da yaşıyorum izmir itfaiyesinde memurum fakat trabzonluyum , aracıda trabzonda toplamayı düşünüyorum.aracın mekaniğindede suanda gözle görülen bi sorun yok. sadece debriyajdan ayağımı çekerken şaft vuruyo bide bazen vites zor geçiyor. aracı trabzona yürüterek götüreceğim bir hafta sonra.onun için uyduruktan bir boya attım ki muayeneden geçirebileyim.muayeneden geçirmeden , trafiğe tescil ettirmeden gidemezmişim öyle söylediler..benim beklentim böyle 1 aylığına geçiçi ruhsat gibi bişey vermeleriydi ama öyle bişey yokmuş sanırım.inşallah 1 haftada tescil ve muayene işlerini bitirebilirim.

pacemaker61' Alıntı:
öncelikler herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. evet derya bey aracı biraz tesadüfen buldum 14 mayıs tarihli ihalede çıkmış. mke aliağa da müdür kullanıyormuş bu aracı saha nın içerisinde.bi kaç yıl önce araç oraya gelmiş fakat iyi durumda olduğu için satmamışlar kullanmışlar şimdi satışa çıkarmışlar.bana nasipmiş demek :smiley: bende aliağa da yaşıyorum izmir itfaiyesinde memurum fakat trabzonluyum , aracıda trabzonda toplamayı düşünüyorum.aracın mekaniğindede suanda gözle görülen bi sorun yok. sadece debriyajdan ayağımı çekerken şaft vuruyo bide bazen vites zor geçiyor. aracı trabzona yürüterek götüreceğim bir hafta sonra.onun için uyduruktan bir boya attım ki muayeneden geçirebileyim.muayeneden geçirmeden , trafiğe tescil ettirmeden gidemezmişim öyle söylediler..benim beklentim böyle 1 aylığına geçiçi ruhsat gibi bişey vermeleriydi ama öyle bişey yokmuş sanırım.inşallah 1 haftada tescil ve muayene işlerini bitirebilirim.
Tekrar hayırlı olsun.
kullandıkça debriyaja zamanla ayağınız alışır şaft ve dif. boşluklarındaki vuruntuları minimize edersiniz.tabi fazla olan boşluk için ayar yaptırmakta da fayda var. vites geçişlerinde de (eğer senkromeçlerinde sıkıntı yoksa) hafif ara gazlar deneyin, debriyaja gerek kalmadan bile vites değiştirebilirsiniz. inanın debriyajsız çanakkaleden istanbula kadar gelmiştim ilk aldığım zamanlarda. kolaylıklar size.

biraz boşluğunu aldırdım şaftın ama yinede vurma yapıyor.diferansiyele zarar vermesinden korkuyorum vura vura.şayet vites konusu çok problem değil dediğiniz gibi alıştıkça daha güzel oluyor.yalnız muayeneden geçme konusunda korkularım var biraz.inşallah sorun olmaz.bide bi sorum olacak eğer bilginiz varsa aracım ruhasatta kaç kişiilik olarak gececek ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri