dturan
hayal ettiğin yere git..
Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum
Kolay gelsin. gelişmeleri bilgi verirsiniz.
Not: Forumda yakın zamanda trabzonda muayeneye giren üyelerimiz var. onlarla irtibata geçin çok daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Muayenede birtakım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ama yılmayın. Bunlar hepimizin başına geldi ve gelmeye devam ediyor. Bunlar hem değişen mevzuatlar hem de eski model olduğu için bu araçtan anlamayan ve fazla bilgi sahibi olmayan tüv çalışanları yüzünden olacaktır. Unutmadan hem kendi hemde trafiktekilerin güvenliği için gereken her türlü donanımınız tam ve çalışır olmak kaydıyla. Kapalı kasa defender lar 5-7-9 ve 11 kişilik olabiliyor. benim defender ım aldığımda 9 kişilik hususi otomobil olarak kayıtlıydı ama tüv de 9 kişi otomobil olmaz dendi ve koltuk sökme projesi istendi. ben 7 kişilik yaptırıp muayeneden geçtim. Size tavsiyem şayet tüv tespiti ile araç ruhsatınız çıkacaksa 5 kişilik olarak kayıt ettirmeniz. hem muayene süreniz 2 yıl olarak geçiyor hemde trafikte (otoban,feribot,köprü) otomobil sınıfından ücret ödüyorsunuz.bunun için varsa arka teker üstü koltuklarınızı sökerek gidin. ilave olarak varsa hidrolik direksiyonunuzu çeki demirinizi de belgelendirin. eğer MKE sizi uygunluk belgesi verdiyse orada yazanları (çeki demiri hid.direksiyon v.b.)muayenede gösterin ilerideki muayenelerde sıkıntı olmasın.pacemaker61' Alıntı:biraz boşluğunu aldırdım şaftın ama yinede vurma yapıyor.diferansiyele zarar vermesinden korkuyorum vura vura.şayet vites konusu çok problem değil dediğiniz gibi alıştıkça daha güzel oluyor.yalnız muayeneden geçme konusunda korkularım var biraz.inşallah sorun olmaz.bide bi sorum olacak eğer bilginiz varsa aracım ruhasatta kaç kişiilik olarak gececek ?
Kolay gelsin. gelişmeleri bilgi verirsiniz.
Not: Forumda yakın zamanda trabzonda muayeneye giren üyelerimiz var. onlarla irtibata geçin çok daha fazla bilgi alabilirsiniz.