Arama sonuçlarınız

1. A

Aro Şanzıman Acill Yardımm

Ynt: Aro Şanzıman Acill Yardımm araç 66 model

2. A

Ynt: Aro Şanzıman Acill Yardımm Trabzondayım ben vakfıkebirden, şanzımanın tam modelini bilmiyorum ama öğrenmeye çalışırım
  3. A

uzun zaman önce elime geçen tuzla jeepimmdeki düzeltmelerde önümde bi takoz görevi gördü bu kadar eksiklik en önemli sıkıntım şanzımanım oldu, çünkü şanzımanın 2. vites senkromeçi iş görmez oldu, vitesi ikiye alırken zorlanıyo ve ses çıkıyo, götürmediğim tamirci kalmadı , ARO şanzıman parçası...

4. A

Cj-6 Kaporta Aranıyor

Ynt: Cj-6 Kaporta Aranıyor TRABZON
  5. A

Cj-6 Kaporta Aranıyor

Başlıktada belirttiğim gibi CJ-6 kaporta arıyorum, kaput ızgara çamurluk kapı herşey dahil olsa ii olur, sıfır satan site varsa söyleyin, 2.el temiz çürüksüz varsa fiyatta anlaşacağımıza inanıyorum

6. A

Ön Diff Yardım!!

Arkdaşlar tuzla jipim var , bu yaz bi restorasyondan geçireceğim ama bazı sıkıntılarım var, öncelikle lastikleri büyütüp genişleteçeğim, ince lastiklerden sıkıldım ama difleri değiştirmeden ne kadar büyük lastik jant takabilirim, ve ön difflerim cj gibi değil, ön difflerim topuz bir sıkıntı olu...

7. A

64 Model Kısa Bel Aracıma Sac Kaporta Arıyorum

Ynt: 64 Model Kısa Bel Aracıma Sac Kaporta Arıyorum ön arka ikisinede aslnda önceliğim ön dif
  8. A

Jeep İçin Bmc Leyland 1.8 Dizel Motor Aranıyor

Ynt: Jeep İçin Bmc Leyland 1.8 Dizel Motor Aranıyor üst kapak yeşil gibi, alt yağ karteri de aynı renk gibi ama beyaz da var biraz
  9. A

Satılık Kabin

Ynt: Satılık Kabin kaput çamurluklar, ön panjur kapılar fiyata dahil mi ? ve kaportada çürüme kırılma falan var mı ??

10. A

64 Model Kısa Bel Aracıma Sac Kaporta Arıyorum

Ynt: 64 Model Kısa Bel Aracıma Sac Kaporta Arıyorum resimdeki jeepin diferansiyellerini ön arka lastikleriyle beraber satıyor musunuz ?? motor şanzmanda duruma göre bakılır

11. A

Ynt: Jeep İçin Bmc Leyland 1.8 Dizel Motor Aranıyor motor 1999 da falan reflekte olmuş olması lazm tam hatırlamyorum
  12. A

Ynt: Jeep İçin Bmc Leyland 1.8 Dizel Motor Aranıyor benim willys de tam senn istediğin gibi leyland 1.8 motor var. motorun sıkıntısı yok ötme falan yoktur, fiyatları ne dir bilmiyorum siz alsanız vereceğiniz fiyat ne olur ?

13. A

Buda Benim Papul(kocaman) 1954

Ynt: Buda Benim Papul(kocaman) 1954 bendede bir willys var lastileri sizin gibi yapmak istiyorum, siz lastik ve jantları değiştirmek için diff değiştirdiniz mi ? lastik jant ölçüleri nedir? cevaplarsanız teşekkür ederim, ben off road ailesine yeni girdim, arabada asma pedal doc fren falan var...
  14. A

Trabzonlu Off Roadçuları Arıyorum

Ynt: Trabzonlu Off Roadçuları Arıyorum araç ruhsatta sadece jeep diye geçiyo m1g diye falan yazıyo ama ünal çelik kardeşim bu jeepin tuzla jeep olduğunu söyleyince bende bu konuda karar kıldım aracım uzun, modeli 1966 model
  15. A

Cj Kaporta-kupa Arıyorum!!!

Cj 8 kupa arıyorum mümkünse kapılarıyla , kaputu çamurluğuyla falan hepsi dahil olsa çok iyi olur. yada yine cj 8 gibi uzun kaporta varsa o da olur önemli olan temiz olması rengi önemli değil kaportada çürük olmaması tercihim az çürük değerlendirilir!!

16. A

Trabzonlu Off Roadçuları Arıyorum

arkadaşlar elimde bir jeep var ve bunun baya bir yapım masrafı var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum o yüzden bu işten anlayan trabzondan yada giresundan arkadaşların bana ulaşmasını istiyorum ACİLL
  17. A

Jeep Cj Parçaları Arıyorum

Ynt: Jeep Cj Parçaları Arıyorum kardeşim tata araçları kullandığım için biliyorum, o araçlar bana göre değil motorları ve çekişi beni tatmin etmiyor..
  18. A

Senkromeç Dişlisi Acil Yardım

Ynt: Senkromeç Dişlisi Acil Yardım Sorun Senkromeçte Ama numarasını yazmıştım ama kaybettim, Ben Trabzondayım

19. A

Cj-7 Almak İstiyorum Yardima Muhtacim!!!

Ynt: Cj-7 Almak İstiyorum Yardima Muhtacim!!! Burdan içindeki o Off Road Heyacanını Hissediyorum. Bu iş Sabır ve tecrübe gerektiren bir iştir. İlan da gördüğün gibi bir aracın olsun istiyorsun bu çok belli. Öncelikle O ilanda gördüğün araç otomatik vites! bu maliyeti yükseltir, ve bence...
  20. A

Senkromeç Dişlisi Acil Yardım

Ynt: Senkromeç Dişlisi Acil Yardım henüz bulamadınız mı? :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma