Jeep İçin Bmc Leyland 1.8 Dizel Motor Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sofuoglu61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,986

Sofuoglu61

Ana Kamp
1957 model jeepim için özellikle leyland serisinden bmc motor arıyorum elinde olanlar veya satmak isteyenler burdan yazsın haberleşelimm

Etiketler

Ynt: Jeep İçin Bmc Leyland 1.8 Dizel Motor Aranıyor

düşüncem oydu ama ruhsat işlemleri falan uzun hikaye o yüzden

benim willys de tam senn istediğin gibi leyland 1.8 motor var. motorun sıkıntısı yok ötme falan yoktur, fiyatları ne dir bilmiyorum siz alsanız vereceğiniz fiyat ne olur ?

motorunuzun rengi nedir bir diğer sorum nezaman rektefe yaptırmıstınız?

Elimde aradığınız motor var ama büyük ihtimal üst kapak çatlak. Bunu da sağolsun ustalarım motorun diğer birçok parçasını değiştirttikten sonra farkedebildiler. Bu yüzden söktüm aracımdan motoru, ama kısa zaman önce yakıt pompası tamir edildi, enjektörler, ısıtma bujileri, mazot otomatiği, eğzantirik zinciri yenilendi, şarj dinamosu marş dinamosu da çok kısa zaman önce tamir edildi. Dediğim gibi kapak dışındaki diğer aksam işinize yararsa yardımcı olabilirim.

motor 1999 da falan reflekte olmuş olması lazm tam hatırlamyorum

üst kapak yeşil gibi, alt yağ karteri de aynı renk gibi ama beyaz da var biraz

birader peki bir ricam var senden motorun resmini atabilrmisin bana.

Neden transit motoru kullanmıyorsunuz. Benim aracımda var ve çekişi süper ve gayet az yakıyor.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

SON MESAJLAR

SON KONULAR