mustafaerdogandenizli20
Kamp II
64 model kısa bel aracıma camları eksikte olabilir kapatmak için kapıları ile beraber saç kasa arıyorum. fiyat uygun olursa sevinirim
ismail55' Alıntı:bende var ama nasıl götürücen bafrada.......kapıları dahil.sağlık bakanlığından çıkma sac hartop 0543 6225145
ismail55' Alıntı:400 liraya veririm.yarın fotoları çekeyim bi bak..nasıl götürülür bi araştırmak lazım
kargo götürmezdeeeeeee
.ambara veriliebilir
Aydın'dan Yılmaz usta ( Yılmaz jeep) kısa süre önce bir kabin ilanı vermişti.Üstelik sağda solda yapma değil,orijinal metal kabin.Şahsen ben bu kabin üzerinde dururdum.mustafaerdogandenizli20' Alıntı:64 model kısa bel aracıma camları eksikte olabilir kapatmak için kapıları ile beraber saç kasa arıyorum. fiyat uygun olursa sevinirim
seyit' Alıntı:Aydın'dan Yılmaz usta ( Yılmaz jeep) kısa süre önce bir kabin ilanı vermişti.Üstelik sağda solda yapma değil,orijinal metal kabin.Şahsen ben bu kabin üzerinde dururdum.
İsmail ustanın yazdığını ben niye görmedim acaba?Bak onunda fiyatı çok hesaplı,bir tenteyi o fiyata çıkaramazsın.mustafaerdogandenizli20' Alıntı:seyit bey yılmaz usta çok para istiyor
Bir hafta sonu Bafra'ya gelir,üzerine koyup gönderirsin.ismail55' Alıntı:400 liraya veririm.yarın fotoları çekeyim bi bak..nasıl götürülür bi araştırmak lazım
kargo götürmezdeeeeeee
.ambara veriliebilir