Arama sonuçlarınız

1. TurKuaZ

Şehir Jipi Off Road Jipe Dönüştürülür Mü ?

Paranız var madem, subaru Forester alırsınız, sürekli 4 çekerdir 2.0 motoru ile sizi asla yolda bırakmaz. Onun biraz daha ufağı 1.6 motor Subaru Xv de oldukça iyidir.

2. TurKuaZ

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

Harika bir gezi olmuş Paylaşım için teşekkür ediyorum. Tek tek okudum. En beğendiğiniz ve "işte yaşanacak yer" diyeceğiniz neresiydi bu gezide?
  3. TurKuaZ

Suunto Ambit2 Sapphire

Ynt: Suunto Ambit2 Sapphire Ürün satılmıştır. İlginize teşekkürler.

4. TurKuaZ

Suunto Ambit2 Sapphire

Merhaba arkadaşlar. Haziran ayında 1725 tl ye Alınmış Suunto Ambit2 Sapphire saatimi satıyorum. Ürün çok yeni ve garantisi de devam etmektedir. Hiç kullanılmamış sadece bir kaç defa deneme amaçlı takılmıştır. Sağlık sorunlarım sebebi ile planladığım aktiviteleri yapamadığım içinş bir köşede...
  5. TurKuaZ

Trabzonda Bayram Tatili İçin Tavsiye Verebilir Misiniz?

Ynt: Trabzonda Bayram Tatili İçin Tavsiye Verebilir Misiniz? Karadeniz gibi bir yerde çok uzağa gitmeyeyim diyerek gezi olmaz. Trabzondan 1,5-2 saat aşağıda yaklaşık 80-100 km ötede Rize yi geçip ardeşene doğru uzanın oradan kaçkar dağları milli parkı tabelasını takip edip ayder yaylasına...

6. TurKuaZ

Kutupayisi.com Salomon Ayakkabılarda İndirim?

Ynt: Kutupayisi.com Salomon Ayakkabılarda İndirim? Merhaba, Benim anlamadığım şu; burdaki indirimde yazan tüm ürünlerden alabiliyormuyuz?

7. TurKuaZ

KEEN OUTDOOR AYAKKABI-BOT VE SANDALETLERİ HAKKINDA

Ynt: KEEN OUTDOOR AYAKKABI-BOT VE SANDALETLERİ HAKKINDA Keen ürünleri gerçekten çok kaliteli. Geçen yıl aldığım siskiyou botları halen kullanıyorum. Tek sıkıntım yazın aldığım mckenzie sandaletlerde çıktı. Sandaletlerin filesi alalı 1 ay olmadan delinmeye başladı. İstanbul dışında yaşadığım...
  8. TurKuaZ

Marka ürünler ve işlevselliği (North Face, Marmot vb.)

Ynt: Marka ürünler ve işlevselliği (North Face, Marmot vb.) Kayak veya snowboarda amaçlı üretilmiş montlara da bir göz atmanız iyi olabilir aslında. Neticede bu ürünler karda fiziksel aktivite amaçlı üretildikleri için su geçirmeme ve teri dışarı atma özelliklerine sahiptirler.
  9. TurKuaZ

LÜTFEN OKUYALIM HAFTASONU BELGRAD ORMAN GİRİŞİNDE YAŞADIĞIM İLGİNÇ DURUM...

Ynt: LÜTFEN OKUYALIM HAFTASONU BELGRAD ORMAN GİRİŞİNDE YAŞADIĞIM İLGİNÇ DURUM... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85617.msg1098801#msg1098801 Bu başlık altında zaten herşey yazılmış. Devletin yeni uygulaması bu yönde zaten. Adamları milli parklara şikayet edeceksiniz, bu seferde milli...

10. TurKuaZ

Outdoor Malzeme Siteleri ve Mağazaları

Ynt: Outdoor Malzeme Siteleri ve Mağazaları Cidden artık sıkılmaya ve kızmaya başladım. Fiyatlar uçmuş durumda. Jack wolfskin mont almak istiyorum mağazalarımızdan bakıyoruz. Softshell ceket 450 ila 550 lira arası! aynı montu off roadcı arkadaşlar 100-120 liraya yaptırdılar ve biliyormusunuz...

11. TurKuaZ

Outdoor Malzeme Siteleri ve Mağazaları

Tüm doğa tutkunları gibi ben de outdoor malzemelerini web sitelerinden takip ediyorum. Tanınmış tüm outdoor malzeme satıcılarına bire bir gittim, web sitelerine baktım hepsinde ortak sorun, başıboşluk. web sitelerini açıyoruz, tüm ürünler kategorize edilmiş, ayakkabılar, ceketler vs vs...
  12. TurKuaZ

OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR...

Ynt: OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR... Birileri bir yasa tasarısı getirmiş, bu tasarı hakkında bireysel görüşleri almak için forumda başlık açılmış, isteyerek veya istemeyerek başlığın içeriği bireyleri incitici hale gelmiş.Bu bize yakışmıyor. Yanlış anlaşıldığı iddia edilen yorum bu. Ya...

13. TurKuaZ

Ynt: OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR... Her zamanki gibi, konuşuyoruz, karşıt fikirlere karşı düşüncemizi savunalım diye başka insanları incitiyoruz, birbirimize giriyoruz ve devran dönmeye devam ediyor! 1 dolara alınan akaryakıt bize 3 dolara satılıyor Eski model araçlara aşırı vergi...
  14. TurKuaZ

Ynt: OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR... Dün kişi başı milli gelirimizin 10 bin 444 dolara yükseldiğini öğrendik. Bugün de yeni ehliyet sınıfları çıkacağını öğreniyoruz. Yani sağolsun hükümet, "10 bin dolar geliri olan hemen gider otomatik araba alır, kaza maza olmasın önlem alalım" diye...
  15. TurKuaZ

Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında Konu cidden ilginçleşiyor. Önce şunu söyleyeyim,Peygamber gönderilmeyen kavimlerle ilgili hadis ve ayetler olması lazım. Ve bu kabileler mantar gibi yerden mi bitiyor? elbette geldikleri bir topluluk, bir yayılma noktaları var ki ruhlara şuna...

16. TurKuaZ

Herşey Para ile Bundan Sonra

Önce orman arazilerini talana açtılar, şimdi de ormana girenden para toplayacaklar. Hakkatten binlerce üyesi olan gezenbilir deki vatandaşlar bile sus pus ise acırım halimize biz bunları sonuna kadar hakketmişiz. Herkes sanıyorki, ben anlamam yallah der girerim ormana! maalesef artık eskisi...
  17. TurKuaZ

Hangisini Almalıyım

Ynt: Hangisini Almalıyım Yani şimdi yanlış anlaşılacak ama bu fiyatlar çok yüksek! Toyotadır süperdir ömrünü tamamlamamıştır vs. vs diye şişire şişire adamlarda fiyatları şişirmek için bu yazılanları baz alıyor zaten. Bu araçların yıllık vergisine bakın, yaktıkları yakıta bakın. Hele hele bu...
  18. TurKuaZ

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında Malazgirt muharebelerinin belli bir önemi olduğu için o tarih ön plana çıkarılıyor. Elbetteki dönemi itibari ile tek savaş değildir ama ön olana çıkarılan tek savaştır. Yoksa niye 1048 pasinler değil de 1071 tarihi ısrarla belirtilsin. Malazgirtten...

19. TurKuaZ

Land Cruiser 4.2 Diesel

Ynt: Land Cruiser 4.2 Diesel 2000 model bir araç için 89.000 tl fiyat yazarken hiç rahatsız olmuşlarmı acaba? cidden merak ettim. Toyotalar süper araçlar tamam, ama 89.000 tl ! keyif mal sahibinindir, isterse 100 bin tl yazabilir hakkıdır. Ama bu forumda böyle abartılı ilanlara karşı söylenen...
  20. TurKuaZ

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında Hulki Cevizoğlu nun meşhur programı Ceviz kabuğu vardı bir zamanlar. Bu programın bölümlerini kitap haline getirmişler. Tarih Türklerle başlar isimli program kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Bu programa konuk olanlarda bişldiğimiz bilim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri