Hangisini Almalıyım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FIRAT 06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,775

FIRAT 06

Yeni Üye
Değerli üstadlar şu anda bir vx 100 almak üzereyim malum sitede ilanı olan iki adet 2003 model var birisi 90000 km de bej rengi 75000 tl diğeri 190000 km syh 60 000 tl bu araçlardan sizce hangisi mantıklı bu kadar edermi bu araçlar iki aracada lpg hiç takılmamış bu araçları tanıyanda vardır belki yardımınızı rica ediyorum daha önce bir konu daha açmıştım ama malesef kimse cevap yazmadı yorum yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim

Etiketler

Ynt: Hangisini Almalıyım

Tolga bey teşekkürler tabiki km si az olan daha iyidir fakat arada birde 15000 tl fark var sadece km farkı için değermi diye sormuştum

2003 model araç için 90.000 güzel bir rakam,özellikle toyota için daha ömrünün onda birini bile doldurmamış diyebiliriz tabi araç bakımlıysa.

Sahibiyle konuştum hiç bir problemi olmadığını söyledi tabi yine baktırmak lazım
Başka yorum yapan yokmu

Arkadaşım, ustanla birlikte bir bak ve yetkili servisten servis kayıtlarını iste km nin gerçek olup olmadığını kendin gör.
Satcıya ve sahibine kesinlikle inanma, "tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir" (ben çok güzel tecrübelendimde) bunu hiç unutma.Ha bu arada bende "tecrübelenmek istiyorum" dersen paran hangisine yetiyorsa kimseye sormadan hemen al.
Türkülerle kalın, sağlıkla kaıln.

Niyazi bey yorumuz için teşekkür ederim haklısınız tecrübe yaşanarak yada tecrübelileri dinleyerek kazanılır fakat bir kaç kişi hariç nedense tecrübelerini paylaşmak istemiyorlar iki defa konu açtım kimse cevap yazmadı land cruiserin en duayenleri bu sitedeler halbuki.
Galiba iyi bir zaman değil bilgi alabilmek için biraz bekleyim bari ???

Yani şimdi yanlış anlaşılacak ama bu fiyatlar çok yüksek!

Toyotadır süperdir ömrünü tamamlamamıştır vs. vs diye şişire şişire adamlarda fiyatları şişirmek için bu yazılanları baz alıyor zaten.

Bu araçların yıllık vergisine bakın, yaktıkları yakıta bakın. Hele hele bu araca verilen para ile hangi araçların sıfırı alınıyor ona bakın satıcıya da bunları söyleyin.

Toyota güzel araç, süper araç çok doğru. Ama elalemin arabı bile bu fiyata son model sıfırını alıyor bu araçların nerede ise! bari araçların fiyat şişirilmesini hoş görmeyelim.Pazarlık yapın peşin parayı gösterin, indirin o fiyatı yani yazıktır bu millete. Malum sitedeki fiyatların zaten çok ama çok şişkin olduğu konusunda herkes hemfikir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR