Ynt: Kutupayisi.com Salomon Ayakkabılarda İndirim?
Sayın Baki Temizler, kutupayisi firmasıyla bir ilginiz olması ihtimali var mı? buradaki firma hakkındaki şüpheli yorumlarımızdan sonra üye olmuşsunuz foruma ve mesajlarınızın neredeyse tamamında kutupayisi linkleri ve indirim tanıtımları var. sadece dikkatimi çok çektiği için soruyorum bir art niyet aramadan.
Diğer arkadaşlarımın yorumları olumlu olsa da benim siparişimle ilgili son durum da şudur:
Ben sipariş verdikten sonra (3 hafta oldu nerdeyse) ellerine iki parti Salomon ürün geldi fakat hiçbirinde benim istediğim yoktu. Firmalar nasıl çalışıyorlar bilmiyorum ama eğer distrübütörden ürünü gerçekten istemiş olsalar bir şekilde elde edebileceklerine inanıyorum, çünkü piyasadaki diğer bütün firmaların elinde istediğim model, renk ve numarada ayakkabı var.
Bir indirim yapılıyorsa arkasında durulması gerektiğine inanıyorum, olmayan ürünü indirime koyup da ilgi çekmek çok kolay. Ayrıca firma kendi içerisinde koordinasyon eksikliği çok fazla, internet satış birimi ve depo tamamen birbirinden habersiz çalışıyor kendi söyledikleri kadarıyla. Ben sert çıkana kadar zaten siparişimle ilgili bilgi alamadım ama ondan sonra her mailime cevap aldım, fakat yine de oyalandığımı hissediyorum.
Firmanın bana karşı tek olumlu tavrı iade süresi normalde 7 gün olmasına rağmen daha uzun süre tanımış olmalarıdır, bunun sebebi de yeni parti gelecek, istediğiniz ürün çıkacak mı diye bekleyelim dedikleri içindir.
Geçmişte alışverişlerim olan ve güvendiğim bir firma, en azından artık bir müşterisini kaybetti.