Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ?
http://www.sahibinden.com/arazi_canavari_sirali_sistem_lpg_li_boya_yok_hatasizWQQaXQQ9537935WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/on_winc_arazi_lastikleri_yukseltme_kiti_v8_vogueWQQaXQQ8440875WQQpXQQdisplayitem...
herkese çok teşekürler çok yardımcı oluyosunuz bakalım birine karar verecem. iyi araştırıp sonra almayı planlıyorumki sonra tühhh demeyeyim sizlerinde yardımlarıyla bir canavar bulacam elbet
valla abicim ben sakaryalıyım arazilerimiz bol kar dağ bayır çamur bunlar bol ben heryerde gezmek isterim buna göre uyarmı bu araçlar. seninde başını ağrıtıyorum kusura bakma
Ynt: İşitme Engelli Yeni Üye, Jeep Almak İstiyorum Yardım?
serkan bey hoşgeldiniz inşallah istediğinizi bulabilirsiniz. bu site benim çok hoşuma gidiyor benim arazi aracım yok ama en kısa zamnda alacam sizede forum yetkililri ve off road tutkunları yardım edecektir kesin şimdiden kolay gelsin
30 bin ytl ayırabilirim. araziye girmek hemde şehir içinde kullanmak için almak istiyorum bazende çokmu acaba diye düşünüyorum bu fiyatlarda sağlam arazi için hazırlanmış bir tahoe alabilirmiyim yada kendim aksesuar ekletsem kaça mal olur bana
ben bir türlü karar veremiyorum hangi aracı alayım diye çok cüsseli büyük araçlardan hoşlanırım bana güven verecek araçlardan sanırım tahoe ler hertürlü araziye uygun araç değil. küçük araç olarak cj alayım diyorum onlarda hiç güven vermiyor. tahoe lerin arazi...
hem konfor olarak hemde arazi performansı olarak iyi fikirmi tahoe buna pek karar veremiyorum kullanan arkadaşlar artıları eksileri hakkında detaylı bilgi verebilirlerse çok sevinirim
Ynt: Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen
4-5 gündür siteyi geziyorum gerçekten mükemmel bir site istediğini bulabileceğin biyer diyebilirim hergeçen gün dahada heycanlanıyorum nasıl bir araba alacam acaba diye ama iyi bir makina bulmak için hiç acele etmiyorum üyelerin yazdıklarını...
hoşbulduk çok teşekür ederim ben özellikle dağda çayırda çamurda bayırda karda gidebilecek bir makina istiyorum
off road tutkunlar ben askeriye çıkması bir araç almak istiyorum tavsiyeniz nedir hangi tür araç almam gerekir ve nereden bulurum
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
selamlar ben murat korkmaz 26 yaşındayım esnafım oto kuaförü işletiyorum çamuru çok seven biriyim bölge olarakta köyde yaşadığımız için doğayla hep iç içeyiz sehir yaşantısından uzaklaşmak isteyenleri köyümüze davet ediyorum. bana görede off road amacıda şehir...
selamlar öncelikle herkese kolay gelsin hertürlü arazi koşulunda yolda bırakmayacak bir araç arıyorum. tam olarak nasıl bir araç almam gerekir parçalarını bulmak kendi zevkime göre dizayn etmek en büyük amacım ama hangi aracın parçasını nerden bulacağım o konudada hiç fikrim yok. şimdi herkes...