Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratkorkmaz54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,410

muratkorkmaz54

OĞLUM---AV---DOĞAAA
Yer
sakarya
selamlar öncelikle herkese kolay gelsin hertürlü arazi koşulunda yolda bırakmayacak bir araç arıyorum. tam olarak nasıl bir araç almam gerekir parçalarını bulmak kendi zevkime göre dizayn etmek en büyük amacım ama hangi aracın parçasını nerden bulacağım o konudada hiç fikrim yok. şimdi herkes bana bu işi bilmiyosan ne işin var burda diyeceksiniz ama yardım edeceğinizi umuyorum sitede çok gezindim çok sıcak ilişkiler var herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor ortam gayet tatmin edici.

Etiketler
Aramıza hoşgeldiniz..Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için off-road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Sevgiler, saygılar...
Link aşağıdadır :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

Ynt: Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen

off road tutkunlar ben askeriye çıkması bir araç almak istiyorum tavsiyeniz nedir hangi tür araç almam gerekir ve nereden bulurum

ben herzaman herkese dediğim gibi cj lerden al diyeceğim. sebebi için ise siteyi biraz daha detaylı gezersen anlarsın. selamlar

Aramıza hoş geldin. Öncelikle alacağın aracı sadece arazide hobi ve off-road olarakmı yoksa aynı zamanda günlük hayattada kullanacakmısın. bu şekilde sınıflandırırsan bence daha ayrıntılı cevaplar alabilirsin.
Selamlar.

hoşbulduk çok teşekür ederim ben özellikle dağda çayırda çamurda bayırda karda gidebilecek bir makina istiyorum

Hem arazide hem konfor hemde fiat olarak vitarayı tavsiye edebilirim. tam bir keçi olsun dersen niva olabilir. Hem bir efsane hemde cüsseli olsun, konfordanda biraz fedakarlık ederim dersen defender derim.

Yaşar bey haklı benimki oldukça kısa bir genelleme Forumu epeyce bir araştırırsan sana baya bir fikir verir.

" hertürlü arazi koşulunda yolda bırakmayacak bir araç arıyorum" demiş muratbey hondayı tavsiye etmek biraz yanlış olmamışmı. Şehir içinde kız tavlıyacam dese neyse

yer sorunuz yoksa cherokee xj
aracı ucuza alayım sorunsuz olsun ama yedek parçayı alırken ağlarım diyorsanız mitsubishi

içine hiç bişey sığmaz ama her yere sorunsuz gider diyorsanız vitara
bu saydığım araçlar tecrübeyle sabittir.
:smiley:

ha bide her yere giderim ama sanayiden çıkmam diyorsanız cj.
ben kaçıyorum cj ciler her halde beni gagalamadan bırakmaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR