Askeri Cipler Nedir? Bulunur mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emreersin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,503

emreersin

Yeni Üye
Merhabalar,

Daha yeni üye oldum. Ağustos-eylül gibi jimny alıp buralardan (Ankara) olabildiğince kaçmayı planlıyorum. (Çok ta sıkı değil! asfaltsız yolda gideyim yeter... hemen arabayı modifye etmeyelim..Gerçi şnorkel iyi fikir ama.. Neyse..)

Askeri cipler (şu ufak olanlar) suzuki lj10 yada lj20 olabilir mi ? Hani evrak için kullanılanlar vosvos onu anladım da cipler nedir? Bulunur mu? Üretilir mi? Dışarı satılır mı?

Herkese saygılar selamlar.
Emre

Etiketler
Ynt: Askeri Cipler Nedir? Bulunur mu?

Emre arkadaşım aramıza hoşgeldin...

Tüm üyelerimizin seni görebilmeleri için, aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünde kendini tanıtır mısın.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.200

Emre bey aramıza hoş geldiniz...
Forumda konu başlıkları açılırken ilgili bölüm başlıklarında olmasına dikkat edelim ki, ilerleyen zamanlarda, Araçlar / Suzuki Bölümü / Suzuki hakkında genel bilgi arayan arkadaşlar Suzuki araçları hk. bilgiye daha kolay ulaşabilsinler.

Ben askeriye çıkması bir araç almak istiyorum tavsiyeniz nedir hangi tür araç almam gerekir ve nereden bulurum ?

Eğer özel bir ilginiz yoksa askeri ciplerden uzak durmanızı öneririm, astarı yüzünden pahalıya gelir.

artık kalmadı a skeriyeden çıkma araç bu arada araç derken hangsini soruyosun jeep olarak bizd e var cj6 ve cj8 olarak dönem dönemde land rover çıkıyo ihalelere 0212 250 34 02 numaradan ulaşabilirsiniz direk olarak

askeri jeep olarak elimde birkaç tane kaldı cj6 ve cj8 olarak ama cj serileri özel ilgi alaka ve bilgi ister ama alışdımıda z evkine doyum olmaz bi nevi hastalık olarakda düşünebilirsiniz cj serisi jeepleri :smiley:)

emreersin slm arkadaşım ben şuan o jeeplerin içindeyim arkadaşlarımızın demesi gibi uzak durmanda fayda var askeriyede tuzla jeeplerin yerini artık land rover lar aldı bızım kışlada 15 adet jeep var kaydını silip sanırım satışa sunucaklar nezaman ihale açılır bilemem ama ben takipçisiyim.Sanırım seninde piyasadan toplanmış masrafsız bir jeep alman daha mantıklı olacaktır.Sevgilerimle

index.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR