Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratkorkmaz54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,410
Ynt: Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen

yazargezeryolçizer' Alıntı:
ha bide her yere giderim ama sanayiden çıkmam diyorsanız cj.
ben kaçıyorum cj ciler her halde beni gagalamadan bırakmaz
Bu aşk meselesidir, sanayide yaşıyoruz biz aşklarımızı, yeter ki sevenler bir olsun sanayi seyran olur :D

Etiketler

4-5 gündür siteyi geziyorum gerçekten mükemmel bir site istediğini bulabileceğin biyer diyebilirim hergeçen gün dahada heycanlanıyorum nasıl bir araba alacam acaba diye ama iyi bir makina bulmak için hiç acele etmiyorum üyelerin yazdıklarını çok dikkate alıyorum çünkü herkesin mutlaka bir aracı var ve tecrübesi var yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim.

bence en iyi arazi aracı lada nivadır.Konforu ve içinin dar olması dezavantaj ama kısa şasi,ucuz yedek parça ve dayanıklılık açısından süperdir. ve arazideki performansı çok süslü, pahalı cadde jeep lerine arazide nal toplatır.Karar senin... :smiley:

bende nivayı tavsiye ediçem sorunsuz her türlü arazide hareket edebilir amortizman ve yedek parca ucuz iç mekanı yeterli içinde kışın oldukca iyi bir kaloriferi var ıslandınmı cabuk kurutuyor kırıldımı fazla üzmüyor hafif oldugu dingil mesafelerinin kısalıgı nedeniyle arazide sorunsuz ilerliye bilen bir arac tır niva modifiye etmekte kolay

Heryere girsin, paraça ucuz olsun, konfor önemli değil derseniz Niva

Biraz konfor olsun, arazide beni tatmin etsin diyorsanız Vitara.

bildiğim kadarıyla niva ve vitarada dif kilidi yok.
ama battığında çekip çıkarması kolay :smiley:

nivayada vitrayada dif kilidi uygulana biliyor hafif oldukları için zaten batsalar bile cıkarması kolay ben niva kulanıyorum şu ankadar ekstra bir kilit sistemine pek gerek duymadım ama dif kilidi takmayı düşünüyorum onuda taktımmı kaya tırmanışı bile yaparım

Ah şu motoru biraz daha güçlü olsa, standart çıkanlarda kilit de olda burada tartışmanın anlamı kalmaz. Niva der geçeriz.

evet motor konusunda haklısınız biraz daha güçlü olsa mükemmel olurdu fakat yarışmadıktan sonra idare ediyor hedefe her zaman ulaşır

suzuki jlx al kardesim hem uzun yol hemde keci gibi dağ taş tırman ha birde celik tanpon ve vincinide koydunmu hiç korkmadan gez istediyin yerde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR