Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karavanda Su Depoları
Başka bir örnek de ;
http://www.reimo.com/en/D-accessories/DZ-water_sanitary/DZE-built_in_tanks/
Levent görüldüğü üzere, orijinal su depoları da 100lt ( artı/eksi %20) civarında yapılıyor.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Levent,
Bana göre 200lt pis su deposu, toplam yük düşünülünce biraz fazla gibi. 100lt bile yeterli diye düşünüyorum, hadi bilemedin 150lt olsun, hala değiştirme şansı varsa bir daha düşün derim.
Ynt: Bahara Erken Uyananlar Planı ve Pembe Kayalar Harekâtı
Bu başarılı harekatta hiç bir fedakarlıktan çekinmeyen yoldaşım Haldun'a teşekkürlerimle, her ne kadar nöbet sırasında uyukladığı gözlemlense de genelde başarılı idi. Üstlere rapor etmeyeceğim merak etme yoldaş :-)
Ynt: Kerpe Gezisi (13 - 14 Mart 2010)
Gerçekleşen kamp ile ilgili fotoğraflar ve bilgiler http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51974.0 adresinde...
Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)
Şeref bey,
Çok teşekkürler. Eminim, Ege bölgesi karavancıları daha iyisini yapacaktır en kısa zamanda :-)
Gelecek arkadaşlara ;
Cem oldukça detaylı tarif etmiş, İnsel'in isteği üzerine ( next 708'daşım benim) koordinatlar : 41°11'9.31"K 30°13'38.36"E
Cuma akşamı itibarı ile ;
Haldun Uluengin
Tülay-Oğuz Sevim
Sema-Tayfur Çıvgıner
Cemal Baytekin...
O dönemde Kefken'de ( şu an liman olan yer) bizimkiler çadır kurarlardı, akvaryum gibiydi .... Kerpe'ye gidlmezdi nedense, kumsalda galiba çok bit, örümcek türü mahlukat vardı gibi kalmış aklımda....
Cumadan gelmek isteyenler için yoldaşım Haldun (Hiç) ile bölgede olacağız. Katılmak isteyenler özelden mesaj atabilirler.
Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)
Metin bey,
Patlayan bir şey yok. Sadece hava şartları nedeni ile lokasyon değişikliği var. Yönetim bu konuda gereken çabayı gösteriyor merak etmeyin. En kısa zamanda herkese mantıklı gelecek bir rota
belirlenecektir.