Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,630

teos

Karavan sevdalısı, amatörce
Yer
İstanbul
Web
www.karavanturk.org
Pembe kayalar yaylasından , isim babası Teos :smiley:
Cumadan kamp alanına gelenler ...
Faruk, Atilla, Tayfur, Cemal Baytekin, Bülent

IMG_1490s.jpg

Etiketler
Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

Sevgili Cenk Gürsel ve kamp alanı bodyguard'ı köpeği

[attachment=1]

Kamp ateşi hazırlığı ...

[attachment=2]

Bu da manzaramız ...

[attachment=3]

IMG_1553.jpg

IMG_1651.jpg

IMG_1544.jpg

Güzel kareler için teşekkürler.

Düzeltme yapıldığına göre uyarımı geri alıyorum.
Cemal Baytekin'e sevgilerimi iletin lütfen...Hepinize iyi kamplar ve yolculuklar...
RÜZGAR

Herkese selamlar İzmir'den.

Kampınızın çok güzel geçtiği resimlerden belli,yeni gelecek olan arkadaşlar ile daha şenleneceğide belli.

Herşey dilediğiniz gibi olsun. Artık resimlere bakıp iç geçirmek bizden :-\ Saygılarımla..

Şeref

Şeref bey,
Çok teşekkürler. Eminim, Ege bölgesi karavancıları daha iyisini yapacaktır en kısa zamanda :smiley:

İnşallah Oğuz bey.O günleride göreceğiz.Uzaklarda olmadığına inanıyorum.

Şeref

İyi ve eğlenceli kamplar diliyorum.Sevgi ve saygılar.Bugün daha çok katılım olacaktır.Ben bile gelmeyi iç geçirdim.Hatta va hatta tek başıma çadırı al yola çık dedi deli gönlüm,ama sadece düşüncede kaldı.Neyse gönlüm sizinle .Güzel ve keyifli bir tatil diliyorum.Paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Harika fotoğraflar, Kamp yeriniz çok güzelmiş gerçekten. Keyifli bir etkinlik olduğu belli. Biz de gelmek isterdik ama insanın her istediği olmuyor işte. Ama bu güzel fotoğrafları gördük yine de içimiz açıldı, Deniz kokusu sanki burnumuza geldi.
Teşekkürler paylaşım için,
Selamlar,

Ve cumartesi gecesi kamp ateşi ... Yakıma hazırlayan Atilla ve ekibine, kampa katılan, yanımızda olamayıp, iyi dileklerini ileten tüm dostlara gönül dolusu teşekkürlerimle ....

IMG_2071.jpg

IMG_2163.jpg

IMG_2212.jpg

İnşallah,
Gördüğüm kadarıyla zemin de uygun. Yer şahane. Ama işte mesafe ve zaman...
İnşallah herkesin katılabileceği bir yerde güzel bir etkinlik düzenlenir yakında.
Mutlu Kamplar,

Ateşten başka birşey yok muuu?.. Ağlatmayın o balıkları, sucukları, köfteleri... Yarasın!..

Selamlar tümünüze..
Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.