Arama sonuçlarınız

1. gezmen

Amsterdam ve Brüksel 16-23 Mart 2013

Ynt: Amsterdam ve Brüksel 16-23 Mart 2013 Güzel paylaşım için teşekkürler. :) Cavid Sezen

2. gezmen

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Emeğe teşekkür için ne yapmamız gerek?..(Teşekkür butonu dışında) :D Cavid Sezen
  3. gezmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi) Kişisel nedenlerle görmede geciktim; nerede ise bitecekmiş. Hayırlı olsun Atilla Bey. :) Cavid Sezen

4. gezmen

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Hocam, kişisel nedenlerimden dolayı, "hayırlı, uğurlu olsun" demede geciktim; kutlarım. :) Lacivert ve bej, benim favori çift renklerimdendir. Yakın/benzer olan, mavi ve krem birlikteliği de olur bana göre. :-\ Kolay gelsin. Cavid Sezen
  5. gezmen

Birazcık İsviçre

Ynt: Birazcık İsviçre Haklısınız, üzgünüm... :( Cavid Sezen

6. gezmen

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle hocam!.. :) Cavid Sezen

7. gezmen

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" * Sanırım en kısa yol olarak gördüğünüzden ya da gümrük kapısının orada oluşundan kaynaklandı bu kısa geçiş; başka bir nedeni var mıydı? * :) * Canınız sağ olsun... * Başka yöntemlerin de var mı? *Bu denli kısa bir...
  8. gezmen

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Abdi Bey'e acil şifalar dilerim. Cavid Sezen
  9. gezmen

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Geçende televizyonda gezi proğramı izliyordum. Sunucu yetersizdi ama gezdiği ve tanıttığı yer çok güzeldi: Lahic ;) Fotoğrafınızın altında Lahic yazısını görünce, bir an gülümsedim. Çok güzel bir kasabanız var, kutlarım sizi. Bir gün yolum Azerbaycan'a düşerse...

10. gezmen

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland Kutlarım!.. :) Her zamanki güzel fotoğraflara bu kez, havadan çekilmiş olanlar eklendi, teşekkürler. Cavid Sezen

11. gezmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) "Şevik", çok sık rastlanan bir soyadı değildir; Manisa ve Şevik bir arada olunca, acaba demiştim... ;) Esen kalın. :) Cavid Sezen
  12. gezmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hocam, hoş geldiniz. :) *** Hoş geldiniz. :) Cavid Sezen

13. gezmen

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Beklerim... :) Cavid Sezen
  14. gezmen

Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Klasik bir söz olacak ama "adım adım Anadolu" oldu; emeğe çok teşekkürler hocam. :) Cavid Sezen
  15. gezmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54) "NAOS", çok hoş!... ;) Nice on binlere... :) Cavid Sezen

16. gezmen

Karavan İle İran Ve Umman

Hoş geldiniz. :) Doğu yönüne gezenevleriyle gitmeyi tasarlayanlar için değerli bilgiler sundunuz; teşekkürler. Motorin standardı konusunda bir sıkıntı yaşayıp yaşamadığınızı merak ediyorum. Aracınızın motoru,motorin konusunda hassas olmalı.... :-\ Cavid Sezen
  17. gezmen

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Geçmiş olsun... :( Sanırım sonuna da gelindi; kolay gelsin. :) Cavid Sezen
  18. gezmen

Isvicreden selamlar.

Ynt: Isvicreden selamlar. 6.000 € :o ??? *** İsviçre, yaşanası bir ülke... ;) Cavid Sezen

19. gezmen

Birazcık İsviçre

Ynt: Birazcık İsviçre Ooo tarihe atıflar var burada... :D Emek için teşekkürler. :) Cavid Sezen
  20. gezmen

Kış güneşinde Pamukkale-Milas-Bodrum Yarımadası-Marmaris-Datça-Kayaköy-Fethiye

Ynt: Kış güneşinde Pamukkale-Milas-Bodrum Yarımadası-Marmaris-Datça-Kayaköy-Fethiye Sıcakla aram çok iyi olmadığı için, ilk ve sonbahar ile kış gezilerini daha çok tercih ederim. Kuşkusuz ki, bu bizim tercihimiz; tam tersi yaklaşımlar da vardır ve doğrudur... ;) Emeğiniz için teşekkürlerimi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR